Tanda-Tanda macam pregnant !

Semua orang duk cakap..me pregnant.Sebab tuh la demam and alway tak sihat.Sebab me baru je demam minggu lepas rasenye..oh NOOO...tidak sama sekali.Me tak pregnant.Kompom..heehhehe

Bukan kwn2 je cakap..doktor pon cakap..Arini g klinik, pagi tadi..then me bgth la simptom2..tak larat.pening kepala,,loya..tekak rasa tak best..bile DR check demam, tak panas sangat. DR pon macam confident cakap me pregnant bile die tanya tarikh last period..Me said 28 oktober !! noww still xperiod.Tapi me mmg jenis period tak menentuu..

Pastu..DR tanya nak check urin ke ? me cakap..xpregnant kot ! DR tanya lagi..mmg berjaga-jaga ke taknak pregnant lagi ?? me jawab..aaaahh Doktor..ehehehehehhehee...so DR tak check la..Tapi DR cakap, kalau seminggu ni x period jugak,try la check urin.Kot-kot pregnant..hheehehhehehe...
Bile me cakap kat suami,,dengan lantang nya die cakap..haisshhhh.....x pregnant laaaa hahhahhahahahahaaa.......kuikuikuiiikuiii...tapi kalo ye pon..ape salahnya.

** Me dapat MC 2hari..habis sakit urat.Tapi esok me tetap akan masuk keje kot.Banyak sgt keje yang tak beres.Keje me yang arini pon,terpaksa lepas kat orang lain.Kesian kan ? serba salah sebenarnya,bile kerja kite bg orang lain buat.tapi nak buat macamane..buat kite mintak jadi macam ni, kan ??


Lots OF LOVE..Tq Sebab JENGUK sini !

13 comments:

  1. mana tau tiba-tiba pregnant..
    hihi..

    ReplyDelete
  2. opppsss..make sure t g check tau sis..
    mne la thu..hikhik

    ReplyDelete
  3. ler naper naa tk check urine..mn tau pregnant...apa2pn smoga cpt baik

    ReplyDelete
  4. apa-apa pun jgn stress,,,cuti ni rehat banyak2.

    ReplyDelete
  5. Sokong cakap mama tisya, kenapa tak cek urine masa doc offer tu?? Take care yer.. Jangan lupa makan ubat.

    ReplyDelete
  6. ngapa tak check urin...
    terlerai semua masalah...

    ReplyDelete
  7. lerrr...nape tak check skali?
    ntah2 btul ada isi, mana tau ^_^
    take care okeh!
    mc 2 ari rehat bebanyak ;)

    ReplyDelete
  8. kdg2 rasa cmtu sebab kita ni nak kena demam urat.. Fit slalu gak rasa cmtu bfr nk period..pastu bila dh berbunga riang terus jadi bunga taik ayam sebab period..huaaaa...
    Takpe..rehat la dulu..tapi kalo lagi seminggu tak period..apa salahnya check =)

    ReplyDelete
  9. alaa suspens je, kalau mama x sanggup dah nak tunggu2.. siap cr album tempat simpan urin test kit kakak dulu, nak imagine awal2.. seronoknyaa...

    ReplyDelete
  10. kalo nk try booked rumah peranginan persekutuan google je "Rumah Peranginan Persekutuan" nanti terus je masuk kat website untuk booked secara online. Ada certain RPP kena booked manual. Yang penting kalo booked online tu, bila nak pilih tarikh, mana dah marjed color merah tu dah booked..boleh booked tarikh yang color hijau je. Kalo nak try booked yang color merah boleh je tp booked manual..mana tahu kita boleh dok dlm waiting list

    ReplyDelete
  11. eh kalau betul peknen..best apa..hee~ take care eh..hope cepat sihat~

    ReplyDelete
  12. eh dh lewat lama dh tu..mna tau pregnant kan..hihihi

    ReplyDelete