A famosa Waterworld dan Cowboy Town


Our Next vacation

kalau takde aral melintang, memang nak pergi sangat ke sini..

A Famosa 
1) waterworld




2) Cowboy Town



Actually, saya beli tiket masuk ke waterworld dan cowboy town dari rakan FB, Comper !
Die menang voucher untuk 4 tiket ke A famosa Waterworld dan Cowboy town..
And..Harga untuk 4 tiket tu adalah RM150 !!
Rasenyerr mmg berbaloi baloi..sebab bile saya survey, macam mahai jugak tiket nak masukk kesini..
SO, beli je la and voucher ni akan valid pada Dec 2012..

So, saya satu family + BFF 1 family...kami akan berholiday di melaka pada 14-16 Dic.
harap2 takde masalah la mase tu..InsyaALLAH..Homestay pon dah tempah..kikiki...semangat !!


*** Korang pernah pergi tak ? Best takkkkkkkk ??

10 comments:

  1. xpenah pegi..
    eh naa alang2 g melaka bole singgah kl amek hamper kleenex
    kita nak kemas2 ni nak pindah hjg tahun nnt xle jumpe plak kang

    ReplyDelete
  2. best sgt2..Ayu dah pegi 2 kali dah..tambah2 cowboy town tu..memang have fun..mesti Rifqy suka tu...try jengah kat blog Ayu http://mummyayu.blogspot.com/2010/01/afamosa-day-1.html
    http://mummyayu.blogspot.com/2010/01/afamosa-day-2.html

    ReplyDelete
  3. ok Na.. nanti review ek.. sbb bila sebut melaka, orang byk g Melaka Wonderland..xtau y mana lebih bes.. selamat bercuti..

    ReplyDelete
  4. betui tue kan..mmg berbaloi nih..idak mhl sinin x worth masuk..Kak G ada kt KL during this date..kalau ada rezeki leh jumpa..eh..silap, Naa g melaka..kah kah...:-)

    ReplyDelete
  5. aida yg kat melaka ni pun lom pernah gi. rumah nenek aida 5 minit je dari pintu masuk a'famosa ni :-)
    insya'Allah, akan gi jugak kot. da masuk da dlm list holiday 2013.

    ReplyDelete
  6. pernah pegi..2 thn yg lps.. waterworld tu best esp naik yg tinggi dn melambong2 tu..cowboy town best2 pertunjukan dia..ktorg g safari gk..pun best..

    ReplyDelete
  7. sgtla pernah..syiokla pegi ctu..mmg tiket die pricey ngat..hihi..and kitorang dok bungalow der private pool..mmg ngam=)

    ReplyDelete