Anak tak sihat

Memang sangat susah hati kalau anak tak sihat kan? nak buat semua benda rasa mcm terbatas. Baru ni pergi check die kat klinik Chong, Memang demam 38degress,tinggi jugak.Batu sikit..and ade athma.Adoii..Bab athma tu memang selalu buat mama kecut perut..

Doktor bagi 4 jenis ubat..ubat demam, ubat athma, antibiotik dan selsema.Dr Chong ni mmg jarang bagi ubat batuk kat budak.As we know, kalo anak2 batuk ni, jangan biasakan dengan ubat.Tak elok. Banyakkan minum air suam@air masak..

Bab makan ubat mmg sangat2 mencabar.Sampai nak bergaduh ngan rifqy ! Memang sangat susah..adoiii..Mama naik pening..Moga rifqy cepat baik ye sayang...



Rifqy ngan awek cun kat opis..
Iqy sayang, moga cepat baik ye..Susah hati mama macamni...


## Oh ye, Pernah dengar Lotion Fellina ??
Untung buang lemak2 yang xhinginnnn di badan...Nanti saya share detail..
Yang penting..Ade sijil dari KKM ! Dont worry....

6 comments:

  1. aeish pun batuk...bila anak2 sakit mmg risau...moga cepat baik Iqy..

    ReplyDelete
  2. siannya iqy..gets well soon k iqy...

    Susah kalau anak susah nk makan ubat kan..jenuh kepong nih..nureen lak terlebih suka lak mkn ubat smpai suma kubat yg jual kt mn2 dia nk beli..adesss..:-)

    ReplyDelete
  3. siannyer iqy..
    moga cpt sembuh ye

    ReplyDelete
  4. Alolo. Siannya Iqy... Rindu lahh kat Iqy!! Get well soon ye sayang :,)

    ReplyDelete