Won Perfume Body Shop !

Actually, kemenangan Perfume Body dah agak basi dah ! Nak buat macamana, tuan rumah sibuk sangat. Almaklumla bile masuk je november, means semester baru akan bermula.Bila dah bizi, nak update blog pon kelaut.

Ok, berbaluk pada tajuk entry, special thanx to Kak Gie+suami sebab pilih myentry as a winner ! Wahh......Rasa macam tak percaya sebab nyer saya mmg join contest ni dah lastminit..Bukan sebab sengaja hantar lambat, tapi memang tak sempat ! hohoooooooo...So tulis ikut idea yang ade masa tu..And Now, idea tu memang berbaloi sebab SAYA MENANG !


And may entry bertuah ituuu adalahh.....



Thanx ya nureen + kakgie + suami (cilokkk yer kak gie...)

oooopsss.....mane kah yang saya punya ???


hehehehe...................(oopsss,,skali lagi cilokk....jangan marah ye kak gie)


** Best kan dapat perfume FREE ! sape nak bagi kan ??



6 comments:

  1. wah tahniah...best tu body shop lagik hehehe...rezeki kan :)

    ReplyDelete
  2. congrats dear!! wah...wangi la pas nie..

    ReplyDelete
  3. eh lupe plak buat entry menang ni haha nasib baik tgk blog na baru tingat

    ReplyDelete
  4. tahniah...
    lepas ni mesti wangi selalu......

    ReplyDelete