Family Day di Kembara Beach Resort

Cuti Deepavali yang lepas, FIL ade buat family day kat Kembara Beach Resort. Same macam tahun2 yang lepas.Every year memang akan buat family day and sepanjang saya masuk ke family, memang buat kat sini jer.Tak pernah lagik buat kat tempat lain. Dengar kata, next year akan buat kat tempat lain pulak. Ikut planning nyer nak buat kat kenyir lak.Entah jadi entah tidakk...Tunggu dan Lihat sajerrr....

Biasanya Family day ni mmg akan buta mase cuti sekolah after raya haji. Same jugak macam tahun2 lepas, masa famly day, banyak buat sukaneka yang melibatkan budak2 dan mak budak ! Harhar..seronokk sbb sume aktiviti yang dibuat tu ade hadiah.Walaupon hadiah takde la grand,,tapi sukerrr jerr...And ade jugak lucky draw..this year, kami sekeluarga agak lucky.....heheehe..................

And..of course la kan..kene ade sesi makan2..Sesi BBQ..Wajibb.....bakar Ikan, Ayam dan daging ! Bile kumpul ramai2 macam ni, budak2 la insan yang paling happy termasuklah Rifqy.Walaupon die kurang sihat, masih lagi batuk dan lelah, tapi tetapp enjoy ! tetap aktif bermain sampai lupa nak makan minum...


Ni antara sikecik yang meriuhkan suasana.
Geram ngan rifqy ni..susah sangat nak bergambar..jenuh paksaaa...Tak layan langsung !



Tengok la die marah ! Marah sebab nak snap gambar die..





## Memang best sekali sekalerr berholiday macam ni..Bersukanekaaa....hehehe..........
## Korang pernah ker bersukaneka ngan family ? main belon..main telefon buruk..main teka2....


1 comment:

  1. saat begini yang dinantikan...family day..seronoknya

    ReplyDelete