Beza Tak ??

Belek punye belek gambo..tetibe jumpe lak gambo Rifqy mase baru lahir..
kelakar lak rase.

Rase macam beza je muke die..hehehhe..
Kenangan lahirkan Rifqy masih segar dalam ingatan.
Ye la..org lain menanges sakit nak deliver..sakit sbb contraction..me lak menanges sbb ape me tak sakit2 pon even da masukkan 2biji pil induce!! sbb me da lewat hampir 2weekss..

Pastu mase duk push kan bb,nurse siap suh husbnd me tgk kpale bb yg da nak keluar, and hsuband sgt xcited suh me push lagi..
sempat lagik me tanya kat husband.." abg,ade rambut xx ? "
Ketawa nurse tuh dengar..nurse kate.." sempat lagik ye awak buat kelakar!!"


Rifqy..baru lahir..ni still kat hospital lagik!!
me lahir rifqy 15jan2010 pukul 1.33am !!
Now..Rifqy @ 8 month!!

~ Ade beza takk ?????? ke same je..atau memg totally berubah?? ~

11 comments:

  1. totally memang lain la akak muka iqy ^__^

    ReplyDelete
  2. mata & hidung sama...apa pun comelnya rifqi waktu baby....rambut pacak pacak ..
    pakai gel yer? he he he

    ReplyDelete
  3. mmg lain terus..skang nampak lg putih..hidung je menten heheh

    ReplyDelete
  4. Mmg beza. Muka Bayi akan berubah-ubah bila dia semakin besaq... Kdg2 masa baby putih, dah besar skit, itam.

    ReplyDelete
  5. Totally berubah MamaRifqy. Lebatnye rambut bb ms baru lahir. Like me jugak.. Hihi (^.^)

    ReplyDelete
  6. totally tak sama..kalau letak dua2 tu memang org akan kata two difference person

    ReplyDelete
  7. erm adalah sket berubah mcm rambaut tue..tang hidung tetp sama..erm yg best tue boleh buat lawak b4 bersalin tu

    ReplyDelete
  8. Mummy ayu : original laaa!hehehhehe..rambut terpacak! walllaaaa

    elly : aa'ah laa..makin putih..hehehe..bhgn hidung mmg maintain!hikhik

    Liza : tuh la kann?mmg tak sama

    Mawar merah : mmg lebat sungguh..

    diamilikku : memang tak sama kan?hehehhe

    intan inn :lawak tak sengaja!!

    ReplyDelete
  9. klu tgok betul2..mmg ada sama hehe..

    ReplyDelete
  10. comelnyer rambut pacak-pacak..geram tgk..mata ngan idung sama..yg penting, iqy maintain comel!!

    ReplyDelete