Suke Tengok Baju Gegirl

ARitu me jalan2 kat blog kawan2..then singgah la kat blog yang me WAJIB tengok..Blog MamaZharfan..ENTRY ini..pasal mamazharfan yg suke belek2 n tilik2 baju gegirl wpon she dont have bb gurls..dua2 anaknya adalah boboys!! Me pon same peel.same macam mama zharfan..

sangat suke tengok baju gegirl.padahal,masuk shopping complex nak belikan baju Iqy.Husband selalu geleng kpale..tak paham ngan sikap me.yg suke hbskan ms shopping ngan belek2 baju gegirl..Tak paham gak ngan dr sendiri =)
Kadang2 shopping jadi lame sbb me duk tgk baju pompuan..hehehhe..tabiat..mate mmg mudah sgt terpikat ngan baju gegirl..haihsss..kalau la sy ade bb gurl pasni..bestnyerr..Tapi bukan dalam ms terdekat nih la. Kadang2 sih sampai confuse bile nak beli ape2 ngan Iqy.

Contoh yang paling senang..mase me belikan stokin kat Iqy.
sedangkan stokin tuh lebih sesuai untuk boboy!


tengok la stokin nih..hahhaha.. kelakar..bile pk balik!me jd confuse..padahal stokin ni lebih sesuai utk boy! siap ade bunga..ade kedut2 lagi !

Satu lagi kegemaran me..saya suke sangat tengok/jenguk blogshop..tapi mslhnyerr slalu tgk baju gegirl..hahaha..mmg kelakar!Padahal anak kesayangan adalah BOy ! Sian kat Iqy mama nih !hehehehhe..!! ni antara baju n kasut gegirl yg kat blogshop yang me suke sangat!!Kadang2 me geramm..sbb akt shopping complex..mmg banyak baju gegirl than boboy..Cth : me slalu pegi woRLD of BB yg TRg nih..baju girl banyak..boy tak banyak sgt..hadoii..tensen mama wehh !!

Sandal ni sangat Chanteq!Serius..sangat berkenan !huwaaaaaaa!!

Nih baju2 yang shanteq jugak!!







8 comments:

  1. hehehe...yg tak der gugurls pun naik rambang mata pilih gugurls punya stuff....apatah lagi ayu yg ader 2 gugurls ni...haisshhh...tak leh tahan lah...memang kalau dah berkenan tu, kena beli 2 terus ....suka tgk aleesya + ayyunie sedondon..hehe

    p/s: susah2 kan...bagi jer kat aleesya + ayyunie...ekekek

    ReplyDelete
  2. hehehhe... samer la kiter... zura pun suker gak nengok bj gugurl kalo g shopping... dulu maser preggy mmg slalu nengok baju gugurl. husband ingat kan dapat baby gurl la kan.. hehehehe... skali kuar boy daa.... agak2 kena bg adam adeq cepat kot... jom.. rifqy pun da becar kan....

    ReplyDelete
  3. mmg rambang kalo tgk bj gegurl..kena pejam mata ler nk kuar duit tp tkpela utk ank tersyg...

    sok2 Iqy dpt adik gegurl jenuh la mama die membeli..:)

    ReplyDelete
  4. alalaaaa sabo ler ye,sama la ngn k.da & hubby ni,evrytime shopping tu tgn mesti gatal2 je belek2 pakaian boboy,nk2 kasut,comey ensem2 weh ;-)

    ReplyDelete
  5. mcm nie kena la cari cepat cepat adik girl untuk rifqy...

    ReplyDelete
  6. erm mmg cantik semua baju gegirl kan..macam intan lah suka tgk macam geram jer..tapi apakan daya saya ada 3heros hehehe...

    ReplyDelete
  7. hehehe..mmg bj gegerl bnyk comey2, mmg rambang mata nak milih..klu leh smua nak..tp bj boboy pon dah bnyk yg ensem2 skang..

    ReplyDelete