My new Watermark !!

Me sangat gembire 2nite!! hehehhe..Mylovely husband bertungkus lumus buatkan watermark untuk me! me mmg da lame sangat ngidam nak watermark..Tetibe husband offerkan diri nak try buat..me mcam tak percaya je..pandai ke die buat?harharharr.. Last2..usaha die menjadi! walllaaaaa..me mmg hepi laaaa !! Berbakat jugak ye myhusband ni..reka punye reka..belajar punye blaja..last2 menjadi!!

Nowww..Jom tengok hasil Tangan Pertama En shukri!!

Tadaaaaa..

>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>






Chanteq takk ? Boleh la kann?
1st time design !!


18 comments:

  1. comey la kak..bob wat ke watermark tu?smart2..
    apa2 pon..rifqy smart sekali..hahaha

    ReplyDelete
  2. hehehhehe cantek2...pasni leh la juai watermark ekekeke

    ReplyDelete
  3. syed: aah bob yg wat..chanteq kan??rifqy mmg semart sokmo syed!!

    heheheh..jual?hehee..mai la beli..ahakss!

    ReplyDelete
  4. ha3 nk cubit pp dier lju3..

    klu ank buah suzie, suzie ggt je pp dowg.xthn geram.hik3

    ReplyDelete
  5. cute betul la anak tuan rumah ni...

    ReplyDelete
  6. shanteq2...hehe.
    ok sgt la tu. dari org yg tak pernah tahu ni...hehe...
    selamat hari raya...

    ReplyDelete
  7. wowww.. WM sgt2 cantik & kreatif.. lain dr y lain.. SUKerrrr!!!

    **Tq mama rifqy..sama2 kt xchange link yer

    ReplyDelete
  8. canteeek n menarik n kreatif! ^_^

    si boboy itu sgt encem, terserlah keenceman, suka kening dia! muaaah ceket! ^_^

    ReplyDelete
  9. hiks..comel je ade bee tu..cantik!

    ReplyDelete
  10. cantik... teringin nak ada watermark jugak...

    ReplyDelete
  11. hehehe..mmg comey watermark tu n secomey rifqy..:))

    ReplyDelete
  12. watermark dan piccas yang sangat cantikkk....

    gerammmm tengok model yang super duper cute tu....

    hensemmmmm!!!!

    ReplyDelete
  13. ctk! lain dr yg lain. kreatif la hsbnd na..leh la jual kat blog na :)

    ReplyDelete
  14. jarang tgk org letak bee...selalu flowers atau kerawang jer..lain drp yg lain..

    design utk kak ayu satu leh??? hehe

    ReplyDelete
  15. aAuntie2 sume!!

    Thanx ye sbb puji2 watermark nih..1st trial dari baba Iqy!!

    ReplyDelete