Dont Judge a Book By Its Cover!!

Hati sakit. Hati menanges. Hati meraung nak marah.
Rase macam nak nanges sepuas hati. DONE !!

Hurmm..
Actually me xtau nak xplain mcmane.me tak nak burukkan sesape.Tak nak malukan sesape. Blog tempat me meluahkan rasa. Tak salah kan?? da banyak kali me tulis..then me padam.Tulis..padammm..Airmata je yang jadi saksi..

Tapi yang penting,hati me mmg sakit sangat!!Sangat terkilan.sangat sedey!!


14 comments:

  1. pesal nih ... klu perlu diluahkan ..luahkan je ... terubat ckit hati lara tuh ...

    ReplyDelete
  2. hohoho..ape kes ni...sabor2. Blogger tegar kena strong..hahahaha

    ReplyDelete
  3. knape ni mama rifQy..mmg kadang2 bila kita luahkan ape yg terpendam ianya lebih tenang...moga lebih tenang..pasti ade hikmah disebaliknya setiap ape yg terjdk..

    ReplyDelete
  4. Mesti pasal kerja kan? Liza pun prnag sakit hati, tapi tak bernai tulis kat blog...so, hasilnya yg best2 je terluah kat sini. Hipokrit kah aku?

    ReplyDelete
  5. adusss....ader lagi yg sedey2 ke...huhuhu...sabar erkkk....banayak beristigfar..

    ReplyDelete
  6. naper ni mama iqy...bersabar..citer kat kitorang yg sedia mendengar ni..maner tau terubat hati yg lara..

    ReplyDelete
  7. oh.saya tau.saya tau.saya ada di tmpt kjadian.tp hati2.kdg2 bile kite luahkn dlm blog ia memburukkan keadaan

    ReplyDelete
  8. la knp ni? hrp semua nya akn ok ye..

    ReplyDelete
  9. dugaan tu..share la ngan kami biar ilang skit beban di kepala

    ReplyDelete
  10. banyak2 sabar.. semoga mama iqy ceria-ceria selalu..abaikan je yang leh mengurangkan keceriaan mama iqy, tak berbaloi!!

    ReplyDelete
  11. To all Fren :
    Thanx sume ats sokongan kawan2!!
    thanxx alot..me really apreaciate!!
    me tak mampu nak luahkan disini.tak mo memburukkan keadaan..huhuhu..
    Now,ok la sket..No hal laaa!!
    Thanx again

    ReplyDelete
  12. nape nie sis,..cian sis..sbr je..byk2 doa pd allah ye..moga semua dipermudahkan utk akak..amin..

    ReplyDelete