Perasaan Bengang . Marah. Kecewa..Sedey sangat!!

Salam korang sume.

Me just nak share ape yang me rase. ape yang membuat me rasa sakit hati. kecewa.terkilan. Kecewa bile orang tak menghargai apa yang kita da buat.

Tak semua yang kita pk. yang kite buat akan memuaskan hati semua orang. mungkin rambut sama hitam.walaupon kadang2 tak sama.ade yang rambut hitam.ade yang perang sket.tapi kebanyakkan rambut hilang..Ape yang lain?? yang lain adalah hati.HATI LAIN-LAIN ! yang tuh mmg KOMPOM !! kalau la hati kite sama blake..masing2 xde perasaan la..masing2 perasaan sama je macam org lain.Hidup ini akan jadi Tak INDAH> !!

Ape ntah yang me duk merapu nih.
Tak tahu nak cter macamane !
Cannot Explain more here.
Walaupon Ini dunia Ku.
Ini tempat ku luahkan segalanhya.
Walaupon..ku tahu ramai yang sudi mendengar.
huhhuhuuuuuuuuuu..

Me mmg cukup sedey .cukup terkilan bile ade tak menghargai ape yang kite buat.
Even kite buat bende yang kecik je.
At least..we have sacrifice a lot.
Dengan korbankan ms tido.
Korbankan mase main ngan anak.
korbankan masa berkumpul2 ngan insan2 terdekat.
Sampai kadang2,tak sempat nak makan. tido pukul 2,3 pagi.
TUP tup..hurmmmm..

Entah laa..me mmg tak paham.
sebab me mmg bukan jns MANUSIA yang suka berkira.

p/s: mungkin kalian yang membaca...tak paham kot ngan ape yang me duk merepek..

17 comments:

  1. sbr ye na...mmg rambut sama itam..hati lain2

    ReplyDelete
  2. sabar2...
    ubat paling bagus utk kite...:)

    ReplyDelete
  3. Bebanyak bersabar ya... akak pun selalu rasa macam ni .

    ReplyDelete
  4. hurm mang tk brape paham..tapi sabarlah ibu yerr

    ReplyDelete
  5. bykkan sabar yer...dlm dunia ni..byk cabarannya...

    insyaAllah dgn ini semua
    akan mematangkan kita
    untuk mendepani cabaran
    yang lebih besar..

    ReplyDelete
  6. agak tak paham...hehe..
    sabarlah yer mama iqy..
    me pon pernah melalui saat macam tue..

    ReplyDelete
  7. ummi rs ummi faham...sabar je lah mama..

    ReplyDelete
  8. sabar ye..manusai memeng gitu....

    ReplyDelete
  9. aper ek mama???
    naper mama iqy??saper kacau nih....
    ade x puas hati ngan sesama blogger ker, cik anon ker??kerja ker???

    (nyibuk jer aku nih)..hehehe

    well, berceritalah, kekadang bercerita lebih menenangkan dari pendam ajer..tapi kena tengok ler org yg nak disampaikan cerita tuh...
    semoga Allah permudahkan urusan mama iqy

    ReplyDelete
  10. dugaan..ada masa kita happy dan ada masa kita bersedih..tapi byk2 la instifar, esok2 mesti ok punya..

    ReplyDelete
  11. huhu nape ni naa...paham sgt ape naa rasa..pedih dia tu mmg xleh nk kata la..klu effort kt xdihargai..sabr ye naa..jgn sedih2 ok..cheersss:)

    ReplyDelete
  12. i noe..noe...
    sabarla kak..akak da lame da sabarkan??
    sejar dtmp baru bukak jek..so i noe akak bleh menjadi lebih tabah dari itu=)
    Chayok
    p/s : tensen2 tgk gamba iqy..kiss2 die..mesti ilang=)

    ReplyDelete
  13. xpe sis..byk2 sbr ye..dugaan mungkin utk kebahagiaan kan..sape tahu...

    ReplyDelete
  14. banyak2 sabar kay..nakmo sedey2..biasala tuh, walaupun kaler rambut lebey kurang, tapi perangai lain2..

    ReplyDelete
  15. sabar ye naa kita paham ape yang naa rasa sebab kita pun mengalaminya....biarkan je orang itu semoga satu hari nanti dia akan sedar k

    ReplyDelete