Perasan takk ??

Perasan tak korang sume?? perubahan pada blog Mamarifqy nih?hehehe..ade ke yang perasan?kahkah..macam la glemer sangat..hikhikkk..bosan2 duk umah.nak update blog malas..so kite mengchanteqkan blog ini..hehhee..cantek kee? boleh laaaaa..

1. me tukar banner !! da lame nak tukar banner.Me nih mmg tak reti nak buat banner gune photoshop ke..ape ke..hanya gune Photoscape jee..apakan daya..ku tak mampu nak buat canggih manggih..korang buat gune ape biasenyerr ?hehe..share laaaaa..Chantek tak banner i ?hehehhe..kahkahkahh..perasan lagik..nanti da bosan..me akan tuka lagik..

Nih Banner BLOg nih yang asal !!

After.......

And fo myblogContest..yang asal...here After...........

2. Me ikut Opinion FRom ANJE !! letak apebende ntah namenyerr..ala..yg kite tau brape org yang view kite. berjaya la letak!!tengok gambar bawah yekk!!

3. me nak letak top Commentator! me da letak..aawat jadi cam tuhh..?? tak kuar pon..me nak buat..sbb me nak hargai pengKOmen yang tegar itu..and me ingat nak bagi something pada yang sangat2 rajin ituuuuu..malangnyaaa..tak jadi laaa..ajar laaaa..da banyak kali try.still jadi g2!padahal..ade je org komen ..nape jadi gituuuuuuuuuuuuu..sangat tak pahamm..help me laaa!!


haaa..bende yg ats tuh..ok la..da jadi..
yang Top comentator tuhh..awat kuar cenggitu jeee!!


12 comments:

  1. perasan td tk sempt nk tegur..td cursor ada nama iqy now dh tkde plak...top comentar tu sure slh coding tu

    ReplyDelete
  2. suma header blog mama mmg comel bila ada pix si kecil tu.. hehe..

    ReplyDelete
  3. suka banner yang baru tu, so cute la iqy, mesti naa salah letak coding kot, kalo leh amik coding kat blog amy a.k.a mama_tisya sebab top komentor amy best dia kira top komen untuk bulanan yang kita punyer rangkuman sekali, kalo amy nya leh la naa tau tiap2 bulan sape yang paling top komen kat blog naa

    ReplyDelete
  4. guna photoscape pn ok..nk guna photoshop tu ekna skill lebih skit...
    blog akak pn tkde banner...heheheh

    ReplyDelete
  5. header tukar gambau sb iqy pom da besau..hehe

    ReplyDelete
  6. cantik la ni..
    sama ar..kang bosan tukar jugak..

    idah berkenan ngan point Rifqy (anak panah )cemana nak buat..

    ReplyDelete
  7. Mesti la perasan.... Rifqy makin besar..

    ReplyDelete
  8. ajar le camner nak buat header..size header semua...teringin jugak nak tukar...hehehhehehhe :)

    ReplyDelete
  9. adoiii, saya ni buta it..hahahah..lagi ler x pandai langsung

    ReplyDelete
  10. haa ..kita pon tak pandai buat semua ni..

    ReplyDelete
  11. perasan
    sbb baner lama tue yg baju biru tue arief pun ada baju pooh tue..hehe

    ReplyDelete
  12. kak ayu dah tengok semalam...hehe...

    kak ayu kalau edit guna dua2 ..photoscape + photoshop

    ReplyDelete