ANyone INTERESTED ? Dapatkan 1 untuk kesayangan anda..

Aritu me ade buat entry pasal tikar ABC yang Rifqy suka sangat..Actually tikar ni mmg ade banyak pattern..Ada beberapa pattern yang agak gelemer yang mungkin disukai oleh anak2 atau mama sekalian..

Ni antara yang me suke..Pattern yang agak gelemer !
Tikar ni berukuran lebih kurang 5kaki x 8kaki.Memang agak besar.

 ABC yang mmg colourful.

 Yang ni , ade kaler 

1 coklat/gold
2. kelabu 
3. kaler hitam,putih merah

Gambar upin Ipin ada 3 kaler 
Biru,pink dan hijau !




** Selain yang di atas, gambar princess pon ade ! ! ! ! CHANTEQ !

Sape2 yang berminat,emelkan pada  
mamarifqy@yahoo.com
atau lagi senang..msg kat FB

How MUCH !!!!
HanyaLAH RM50 Termasuk Postage !!!

4 comments:

  1. MamaIqy.. Ibu minat ler tikar yg ABC 1st tu.. Ada lg x? Nak order camne?

    ReplyDelete
  2. wah..mama iqy wa bisnes nie..hehe

    ReplyDelete
  3. material tikar ni daripada apa?tebal tak?

    ReplyDelete