Churp-churp melambung lambung ! ! !

Nak tau tak ?? Amount dalam Churp-Churp mamaaRifqy brape ??

Memang sangat banyak ok ! Hampir mencecah...RM 200 ! ! ! !  ! wowwwwwwwwww..mmg kagum !

Dalam mase beberapa mingguuu.....Rase amat gembire.
Nak Tengok  ke ??






 

Bannyak kan ??
RM 0.20 ! ! ! Jangan marah ye..saje main2 di petang hari..Sebab kebosanan !
Macamane ye nak suh churp2 ni dapat amount yang banyak..Tak reti sungguh2 !
Nampak orang lain..macam banyak je..yang me punye ?? Sangat ciput ! ! !

** ade sape2 yang tauuu xxx camnooo nak buat ??

14 comments:

  1. hahahah kna rajin share2 ni..

    ReplyDelete
  2. kena wat assignment,share campaigns tu thru fb or tweet bila org klik bole la dpt duit..akak pn br skit bole la dr tkde..ehhehe..yg grapevine tu mcm akak update aritu la...kalo jln2 blog nmpk iklan grapevine tu share..then leh dpt duit gk

    ReplyDelete
  3. wooww! byknya..me cuma RM0.80 jer..kekeke

    ReplyDelete
  4. huhu..kena rajin promote nih...

    ReplyDelete
  5. kita pun x berapa pandai jugak churp2 nih...ada beberapa sen jugak, tapi kita malas nak pikir sangat, anggap xder rezeki jer..huhu

    ReplyDelete
  6. salam mama rifqy..
    mama mnang dlm lucky draw sy..

    http://greennnpanda.blogspot.com/2011/07/winners-of-vote-for-hannah-lucky-draw.html

    btw, jmput join lucky draw yg br lak ye, TQVM.. ^_^

    http://greennnpanda.blogspot.com/2011/07/vote-for-nisa-lucky-draw.html

    ReplyDelete
  7. wow manyaknya.besh nya.hai mama,rara singgah sini =)

    ReplyDelete
  8. ahaha. ingatkn betul2 tadi. hihi. :p

    ReplyDelete
  9. haaa..pandai naa ingatkan betul2 tadi..mau tumpang gembira gak...last2 buang 00 pulak..sama lah kita...

    ReplyDelete
  10. kena rajin share nie sis..kt fb..kt twitter..tp mmg susah nk suh org klik..hihi..ifa pun xdpt2 cashout..ciput ja nie..

    ReplyDelete
  11. aku punya berape sen je.. sobsss

    ReplyDelete