Musim Pregnant..Alhamdulillah..Rezeki dari ALLAH

OOpsss... Tahniahh... oopppssssss..Gembire bile tengok 2 garis pada pregnancy test.Mesti la gembira kan ? Kalau korang sendirik macamane ?? Gembira kan? nak melompat pon ade.

Happy kan ? Me mmg terujaaaa..MAsalahnya..bukan me yang pegnen.
Tumpang gembira bile kawan2 yang pregnen.

Tahun ni memang ramai kawan2 me yang kawen..Kawan rapat kat UKM dulu..pregnen secara berkumpulan..Raiza, Ida muryany, Ilyanie,Eta..haaa..4 sekali gus..bagus bagus..secara berjemaah..ANd kawan kat opis pon ade yang pregnen..Sarah, Kak Ogy, KakJue..And Also umie Akif..Ramai sungguh..ade yang akan dapat baby 2011 and ade yang akan dapat baby 2012..Tahniah korang semua..ANd Buat mase ni..me mmg tak ready lagi untuk pregnen.Tunggu Irfan Rifqy besar sket.Kene planning betoi2..Kesian kat Rifqy..Tak habis manja lagi ngan mama ngan baba die.hehheh

25 comments:

  1. ingtkn naa td pregnant..tp tu la best kn bila tgk double line tu:)

    ReplyDelete
  2. heheh..ingatkan Mama Rifqy yang preggy td..hehe..^_^

    ReplyDelete
  3. bestnya...nak jugakkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  4. wahhhh!!!!sronok gak kan bile pregnent sme2 nie..hehehhe!!! cam berlumbe2 plak.. :)

    ReplyDelete
  5. Laaa..ingat Mama Rifqy yang pegnen he3

    ReplyDelete
  6. hihi...ngat ke mama rifqy yg pregnant..baru nak ucapkan tahniah...:-)

    ReplyDelete
  7. hahahaha mati2 ingt mamarifqy pregnant..tadi baru dpt tau sorang kawan blogger ada isi... hmm memang musim

    ReplyDelete
  8. tu la..ramai yg preggy tahun nie..

    ReplyDelete
  9. laaaaaaaaa ingt mama iqy punyer double line td ;)

    ReplyDelete
  10. sabojerlah aku
    aku ingatkan ko yg pregnant naa weii..

    ReplyDelete
  11. besnya ramai prgnan.. tingij jugak nk pknen lg.. tp tunggu thn dpn la kot.. muahahha

    ReplyDelete
  12. hehe..
    ingatkan naa yang pregnant tadi..
    kita plan tahun depan lah kot..
    :)

    ReplyDelete
  13. hik hik igt terjoin kawan2 yg preggy tadi :)

    ReplyDelete
  14. terkojut den...ingatkan rifqy nak dapat adik..hehehehhehe

    ReplyDelete
  15. Hihihihi ingat tuan punyer yg pregnant...rupanya gembira orang lain pregnant.....Tunggu dulu Rifqy kecik lagi..

    ReplyDelete
  16. Baru nak wish tahniah td.. Hihihihi Dkt opis ibu ni pun 8 org sekaligus preggy dlm thn ni.. Ni dah nak mula bersalin sorang2.. Selang sebulan tiap sorang.. Hihihihi

    ReplyDelete
  17. bila nama kita nak masuk senarai tu ek naa? hehehe.
    bestnya pegnant

    ReplyDelete
  18. hee mmg musim pun kan..alaa ingt Naa td..hee

    tahniah buat semua sahabat Na tu..syok aa peknen berjemaah! hee~

    ReplyDelete
  19. nak minta tlg skit...hehe
    tlg vote

    cara2 nya:

    1. Klik LIKE this page..

    http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

    2. pastu klik
    http://apps.facebook.com/mywranglerway/


    cari nama fauzana ismail

    tq


    nanti ada adiah utk yang vote tau

    ReplyDelete