UV xde..Visitor tak sampai 50..tapi dapat BE. Percaya tak ??

Sapa sangka,Blog yang tidak berpenghuni..Tetibe dapat BE ! ! ! Nak tau tak,,ni adalah 1st BE untuk blog contest me..pelik gak,sbb blog contest ni mmg sangat2 xde pengunjung..ye la mane la update blog ituu..Dah lame tak join GA.Mood sangat2 kelaut nak join mane2 GA ..Tapi alhamdulillah..mungkin encik nuffnang nak bagi rezeki lebey..Tapi income nye ade ke kalau UV tak de..haahhahahhahaaa..kite tengok je laaaa..

New BE from MAXIS . Thanx Maxis..memang me pengguna MAXIS..hehehhehehhee..



** Korang punye BE banyak ke?? me ade seketul BE kat blog personal and 1 ketul kat blog contest !
Tuh je..Tapi ok la dari takde..alhamdulillah..

7 comments:

  1. dh rezeki awak Naa..
    best nyer..
    kite sume BE jd jd ME.. hwaaa... ;-(

    ReplyDelete
  2. akak skarang ada 4..tp byk gk dpt kt blog contest padahal jrg2 join..apa2pn best bila dpt be br kn

    ReplyDelete
  3. bestnya..jeles..ifa nie..2bulan dh xde BE lgsg tau sis..

    ReplyDelete
  4. wah tahniah.. rezeki tu.. syiela ada 1 je tengah running.. x pax :)

    ReplyDelete