Telur masin..Jadi telur goreng..Yummmyyy ! ! ! ! !!!!!

Sapa yang suka makan telur ? Sila angkat tangan  ! ! ! 
Me memang salah seorang penggemar telur..Dulu kalau mak pegi kenduri kawen,mesti beria-ia tunggu mak balik sbb nak telur.Masa kecik2 dulu laa..Tapi sekarang masih lagi suka telur..Sama macam Rifqy..Pantang tengok telur..Mesti cakap " nak lor , nak lorr ! ! ! !

Telur mata ?? Suka Takkk ??

 Yang peliknya..1st time tau me makan telur masin tapi digoreng macam mata kerbau !
Opismate yang bgth,best goreng telu masin..Apo lagiii..Terus mencubaaaaa..hasilnyaaaaaaaaa..



 Agak2.best takkkk ??
Seriusssss.. memang best ! Part telur kuning tuh..Ynag paling BEST !!

** Pernah tauu takk,....kalau takk..Sila la Cubaaaaa !!


Tikar MURAH..macam2 design ade..ABC/upin IPIN/Princess..sesuai untuk kanak2 !
RM50 termasuk POS ! 

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.248739605141273.81647.100000157060688 http://miszmaliana.blogspot.com/2011/07/anyone-interested-dapatkan-1-untuk.html

9 comments:

  1. bnda baru! leh try nnti ni! mcm best jeee...

    ReplyDelete
  2. kita suka telur masin nih, tapi biasa rebus jerk, yg goreng tak pernah try..haruss kena cuba neh.

    ReplyDelete
  3. pernah cuba sebelum ni, memang best, makan dengan nasi panas

    ReplyDelete
  4. x pernah try ler macam ni...
    tapi kami jarang makan telur masin selalu beli kalau buat nasi kerabu jer..hehe

    ReplyDelete