Gambar-gambar kami =)

Korang nak kenal tak Rakan sekerja yang selalu bagi support pada saya..ANak2 buah yang sangat baik2 semua..Sangat senang nak bekerjasama ngan diorang ni..Walaupon kadang2 nak marah..senyum..sengih..semua ada..Yang penting me hepi bekerja ngan kamo-kamooo semua ! ! !

Ini lah team saya..SHS (School Of Health and Life Sciences )
Kami 8 orang semu skali..Sorang yang menyibuk adalah Saibah iaitu ketua bahagian science lab
Comel kan hasil kreatif KakChik..Staff saya jugak..hehhehe..Tetibe je die lukis gambar ini..
Ohh..sayaaaaaa..wajib la yang kening tebal itu..

Pas diorang lukis,nadia tunjukkan pada husband me..suh teka mana 1 MALIANA..wajib laa leh agak dahh..Yang kening tebal ituuu laaaaaa..
Kening Macam Rifqy..ooopsssss..Kening Rifqy yang macam mama!!

1 Gambar lagi yang best ! ! Yang kelakoooooo....

Hhahahahaaaa..g Singapore tuhhh ??hehehehhehehhee


5 comments:

  1. gambar² yang dilukis tu kiut²...comel

    ReplyDelete
  2. pandainya pelukis tu melukis, comel jer gambar tu semua..
    hehe..
    kening na memang mengancam

    ReplyDelete