Gembire juga akhirnya =)

Macam yang me da cter be4 nih..weekend mmg sangat bz.Mmg tak sempat nak g mane2 pon. myweekend ari Jumaat.ye laa..me kan duk tengganu.Plannye nak g jalan2 snap gambar kat kuala ibai.saje nak lepak2 nagn kawan baba skali.Tapi sbb me banyak keje..plan has beed cancelled! sory ya dear!

Then..sabtu tuh halfday..and sbb kesiankan Iqy.sbb tak g mane2 ujung minggu nih..we all decide la nak g pantai maras.nak g makan ikan celup tepung.Da lame sangat nak g makan sane..so dalam pukul 540pm gitu,we all baru ke sane..and macam biase laa..sangat la ramai insann mse nih!

Kami makan seekor ikan..(1 ekor sorang )..oopppppsss..kami bukan makan ngan ns tauuu..makan ngan sos shj! sbb me bgth..kot2 ade yg tak pnh makan..macam kwn husband..pelik datang sini sbb tak de nasi..hehehehhehe..die org sarawak..logik la kann? yang die paham..bile makan ikan wajib la makan ngan nasik kan?hehehhe..kelakar.kelakar..makan sotong lagi..husband minum abc,me tibai air nyiur..wajib la kannn ?


Ntah ape rupe laa aku edit. sampai jadi cenggini..nih la kesannya kaalau xreti nak edit!!

Abc For myhusband!!
Best gakkk..sukee!


Ikann kembung..ok laa..
Me suke =)

sotong..Tak la fresh sangat.sbb kedai yg kitorang nak g sangat la ramai org! soo..main tibai singgah siniii..

Last..Jom layan anak kecik yang memang suka main pasir =)






7 comments:

  1. ms 1st time ummi pegi tganu bln 7 ritu,ummi nk beli goreng pisang,tetibe nmpk ikan kembung goreng tepung,ummi tanye gak org tu mkn ngn ape ni..dia jwb mkn gitu je laa..ooo...ummi pun gtau incik hubby, dia ckp mmg la,mn ummi tau xpenah g sana sblm ni,hubby ummi blaja sana dulu..xpenah plak cite kt ummi..hehehee

    ReplyDelete
  2. wah sonotnya pi jenjalan ek....lama rasanya tak pi pantai...

    ReplyDelete
  3. wahh...teringat seafood celup tepung kat pantai PCB...memang kalau org tak ta, dia ingat makan ngan nasi kan...tapi hakikatnya makan ngan colek...

    ReplyDelete
  4. syoknye Iqy main pasir..arif lama betul mamanya tak bwk main pasir..huhu..

    ReplyDelete
  5. oo..kat pantai maras ke...pnh gak mkn kat situ tapi ummi lagi suka makan kat pantai teluk ketapang..kat airport tu...ngehngeh

    ReplyDelete
  6. mengapa mesti show gambo2 makanan begini..mengapa?/why..??(sambil lap air liur)..hiiii

    ReplyDelete