Mahu gambar yang Chanteq ??

Arini me nak kongsi pasal Software adobe LightRoom!!

Entry before ni me ade buat tutorial sal adobe Lightroom nih.
Best gak gune lighroom ni..be4 this me hny gune Photoscape je.tuh pon .untukmcantum2 gambar je la..nak edit2 yang lain,mmg kayu sket.tak pandai. So me gune Lightrooom nih la utuk cerahkan gambar.edit balik! Chanteq la sikit!hikhikkkkk..

Enshukri dengan bermurah hati..nak share ngan kwn2 sume link nak upload adobe LIGHTroom nih..husband da upload kat mediafire! so u all can download je la..and boleh gune dengan gembirenye!!

nih Linknyeerr yeee..

adobe LightRoom 2.5 With Keygen
http://www.mediafire.com/?8bd0i8kzcdvbxiq

~ credit to babaRifqy aka en Shukri ~
ok.DONE!!

10 comments:

  1. wah menarik ni.. nak kena try la....

    ReplyDelete
  2. tak dapat bukak ar... hehehehe=)

    ReplyDelete
  3. simple edit mmg sesuai utk adobe lightroom. selamat mencuba

    ReplyDelete
  4. kt dh download dulu n pnh guna skali dua..lama2 mcm malas..trus guna photoscape.haha..

    ReplyDelete
  5. kak ayu pun selalu guna photoscape je kalau gambar2 biasa ni...cuma kalau nak edit gambar photography memang guna lightroom ngan photoshop....bukan kak ayu pun buat...ayah damia lah wajib buat..hehe

    ReplyDelete
  6. tak dpt ler nak bukak link tu..kuar message 'page not found'

    ReplyDelete
  7. korang jgn double klik
    korang copy je link tu..
    mama ni salah linkkan..
    sori kawan2

    ReplyDelete