Help me kawan2..Pasal Nuffnang !!


Actually,me da lame konpius pasal nuffnang ni.
Istilah2 kat sini ..me nih kan mmg orang baru dalam bab2 nuffnang nih.
Help me dearr!!

Apa yang me tak Paham ??
Mcam yg me letak kat ats tuh..Thats my nuffnang..
yang me tak paham adalah..istilah CTR BONUS ngan CTR (yang ade % tuhh)
ape ekk bende alah tuhh?/hehhehehheee..
sian saya gakk..terkedek2 nak blaja =)

9 comments:

  1. me pun tak sure..cuma tau ada fulus masuk ajer heheh
    best nya u ada byk BE tuuu
    kena tunggu otai2 jwb soalan u yer :)

    ReplyDelete
  2. kak ayu pun tak tau na.....asalkan ader $$$$...hehe tu pun dah cukup...tapi kalau tau lagi best kan...nanti kalau na tau, share yer...

    ReplyDelete
  3. mama,
    ni sikit yang mm paham pasal CTR BONUS ni..

    ctr,ni adelah singkatan click through ratio,yang % tu menunjukkan berapa persen iklan tu diklik bila dipaparkan,

    dan CTR Bonus tu,akan muncul bile ctr% kite lebih dari yang advertiser expect.

    huhuhu..harap akak paham:)

    ReplyDelete
  4. salam..aisha pon mmg tak tau mende camgini, tapi aisha selalu rujuk kat blog ni http://www.cikgudahlia.com dia ni salah seorang nuff yg tegar gak..hehe..cuba la try

    ReplyDelete
  5. ntah laa... nina pon tak mahir sangat...

    ReplyDelete
  6. kesian mangsa..kwn jue punye sedara pun ade..patah tangan+tulang belakang...

    ReplyDelete
  7. nak komen lain kena kat lain..hahaha

    ReplyDelete
  8. huhuhu.. tu la ngeri la dengo..
    de yg putus tangan, kepal pun ada..
    ishkk.. Nauzubillah... mintak dijauhkan..
    pepun, AlFatihah tuk mangsa..

    ReplyDelete
  9. eija lg la x tau sgt pasal nuff ni..tp suka baca bila kwn2 blogger dok citer pasal nuff diorg ni..wah ade 3 BE..eija x merasa lg nak dpt BE..huhu..

    ReplyDelete