Me bengang yang teramat saat Sangat...


Nape me letakk gambo pizzzzzzzaaa !!

Berlaku tragedi yg amat tragis.

Baru ni..malam khamis kot..mybest fren blanje kitorang makan pizza.So me bawak la Iqy skali. Iqy ngan akiff duk dalam baby seat la kan??cter punye cter..then waiter mai ambik order macam biase la..so we all order la..me ngan sue order air choccolate float.haa..tuh die...highlight lagik..ade kaitan la tuh namenyerr..

Then mase die anto air kat kitorang..TUp tup..macamane ntah..Choc float TUMPAH ats baju aku..habissssssssssssssssssssssssssssssssss..tumpahhh semua skali,ok!!!!!!!!!!!!!Haaaaaaaaaaaaaaaaaaa..adoiii..hbs baju,kain n tudung aku kne sket kot. so me dibasahi dengan Choc float.Husband me mmg menjeling spenuh hati da..terus me g toilet,basuh n lap2..mujur la choc float tak jatuh atas atas Iqy.kalau tak,,mmg habis laa pizzza hut nih..kne bom la ngan husband me..

Yang best...........................langsung tak MINTAK MAAF ok!!!!!!!!! Tak tahu la die rase bsalah ke tidakkkkkkkkkkkk..habis mood nak makan pizzzzzzzzzzzzaaaa..geram sungguhhhh!!
Kalau die say sorry tuh..boleh la tahan..ni tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!! memang me BLACKLIST pizzza kat siniiiiiiiiiii..nak tahu kat maneeeeeeeeeeeeeeeee !!

Pizzzzzaaa kat GIANT !
GIANT kuala Terengganu..hambik kooo!! kan da maluu!!
kaalau die say sory,me xde laa nak marah sangat!!



me mmg sangat bengang..me ni bukan jns yang nak g marah2..tapi..nyesal lak tak g marah2 kat bos die ke ape ke..husband me nak marah..me suh die cool jee..malas nk kecoh..tapi jahat kann die buat cenggitu!!!!!!!!tanpa say sorry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Appe daaaaaaa!!


Nih sikecik kami =)
Me duk sbelah Iqy tuh..
mujur tak tumpah ats Iqy..kalau xxxxxxx.......

Sebelum kejadiann..senyum laaaa...
dah la baju me putih!!adoiiii..habis jadi coklat!!

Pemandangan luar giant =)

11 comments:

  1. la yeke..x ptot la mcm tu..kalo saya yg buat mcm tu..mesti rasa bersalah sgt2.. sanggup saya nk p ganti baju baru

    x baik la dorg wt gitu.. service x bagus!

    naya kat org je kan~

    ReplyDelete
  2. i can assume wat happen to u.. supposedly akak wajib marah dorg.. u are customer, dia xde etika ke? if aten ada situ n dat incident happen around, of course i'l stand up 1st even org yg kena tu cool..

    staff kfc giant tganu pn kdg2 buat taik gak. directly i sound them "kalau nk keje buat elok2, adab xde ke ha? panggil manager skrg!" laju je mintak maap pastu.. kena gertak br nk tau slh..

    ReplyDelete
  3. MasyaAllah...pns ke choc float tu mama iqy(tanye sbb xtau pun rupo choc float tu)...huhu ummi pun penah kene tp bkn tumpah air but dia terketuk kepala ummi ngn plate spagetti.. pun xsay sorry ,mebi dia x perasan kot tp terasa gak la sakit nye...kan pinggan dorang tu berat..

    ReplyDelete
  4. iskhh iskhh mana leh jd camtu na..k.da mmg pantang benda2 gni ni na,k.da ni nampak je slow mcmni tp bile bab2 consumer n customer ni mmg k.da pantang..nk2 pizza hut ni mmg dh byk kes ngn kitorang..

    patutnyer kalu sah2 dia x mintak maaf patutnyer na jumpa manager dia terus ari tu,takpun tipon hq report sal tu..

    k.da sblom ni dh byk kali dh pizza ni wat hal..ada tu pizza sampai sejuk senyenk la,pastu bile order lambat sampai la n ada tu plak org yg dtg kemudian lepas kite tp tup2 dia dpt dulu plak,k.da apa lagi tipon hq terus wat aduan sal tu,last2 seme order dpt free takyah bayar 1sen pun,tujuan kite bukan nk benda free pun tp nk brainwash diorang ni,then waiter n manager kat branch yg k.da mkn tu langsung kena basuh ngn hq!haaa ambik ko!cari pasal lg ngn customer..

    lain kali na buat je mcm k.da ni,bukanpa na,bukan kite sj2 nk cari pasal atau nk marah2,tp tgk situasi gak la kn,mcm kes na ni lg laa,apa lg dia x mintak maap,kalu k.da sowii la minah or mamat tu mmg dh lama kena ni

    ReplyDelete
  5. pizza kat tesco mergong kedah pon xbes akak layanan cam hampeh meja bersepa2h koto nak order ni xde nak order tu xde udng pon xdew gilak punya pizza name ja international tapi hampeh awwww dah terkutuk lebih hahahah

    ReplyDelete
  6. Kak na... bukan kita mmg dah black list ke pizza hut kat situ... Kan ke pizza hut tu mmg lembab giler.... Igt dok kita g makan masa kak na masih bujang (hehehehe)... bukan ke pastu serik doh nok mari situ....??? Haishhhh.... Kepoq jer paler budok tu lenkali.....

    ReplyDelete
  7. uishhh kalau ai mesti dh tuko kaler ijo marah2

    ReplyDelete
  8. iskkk teruknya..saba ye na..tp kebaykkan servis pizza mmg zero lah

    ReplyDelete
  9. tak amik nama org tu? baik report kat manager..ntah2 ramai lagi yg terkena..sebab tu buat derk je..

    ReplyDelete
  10. kena report dengan manager dia.

    akak dulu pun pernah kena dengan kfc. dalam ayam goreng dia hubby jumpa besi sental periuk tau. nasib baik jugak ayam tu hubby yg punya, kalau anak2 yang punya, silap haribulan tercekik besi sental periuk la jawabnya....

    bila kitaorang report dekat manager dia, terus dorang ganti dengan ayam yang baru.

    ReplyDelete