Rezeki Nuffnang


Nih cter semalam.
2,3 hari lepas..me pelik..sbb blog me penuh dengan warna2 merah!
yang cun melecun..
AND the result is.......................................


Nuffnang bagi me BE yang ke5.
.

Cornetto Show Your Love 2 SS

Me sangat2 seroNok..semalamm..
walaupon..smalam..hari yang sgt disaster..
disaster ke??hehehhehe.tapi suke.
Tetibe bizi yang amat sangat!!
sampai nak LUnch tak sempat..kitorang makan kol430PM..hahaha..

Nway..Thanx Nuffnang and the Cornetto!!
JOM makan Connettoooo!!!

8 comments:

  1. TAHNAIH...DAPAT BANYAK TU...sowy la minggu ni bz tak sempat nak jengah blog naa tengok gelagat IQy yang tomei tu...alamat pun tak sempat nak bagi lagik...

    ReplyDelete
  2. Bestnya dpt BE.. Bila la Liza nak dpt ni. tahniah yer..

    ReplyDelete
  3. tahniah..herm..eina nye merah tak serentak la..huhu..tp dpt gk BE tuk conetto tu msa cek akaun nuff td..hehe..

    ReplyDelete
  4. haih..kt pnya BE mcm segan2 jek..ekekeke:p skang dh xbape rajin nk update blog:p

    ReplyDelete
  5. bestnya dpt BE baru..me BE tak bertambah2 pun..ada 2 jer yg tgh running

    ReplyDelete
  6. waa..tahniah...bestnya dpt byk BE

    sya nye dok satu tu je..tk ada pertambahan pun...hhuhu

    My Recent Post "Cik T Makan T"

    ReplyDelete
  7. huye! huye! ;) iQy... iQy...

    ReplyDelete