Apa Komen anda..JUara Piala Malaysia !!

KELANTAN

VS

NEGERI SEMBILAN


JUARA ???




Sape Juara ? Kelate vs NOgori!!

video

Jom layan lagu anak Tupai!!
deicated all Rayat kelantan!!!
Org nogori jangan marah..me tak tau nak carikk lagu ape!
hehehehe =)

me memang Tak MInat BOLA.

seyes Tak Minat! Hanya TERENGGANU leh g semi Or Final sahajaaa!haahahaha..boleh ??

Skang ni..mmg hangat org duk kate..duk sebut pasal BOLa.FInal!! Kelantan lawan Nogori !!
Smalam dengar HOTfm..dorang temubual menteri besar Nogori ngan kelantan..me tertaik ngan temubual ngan dato nik aziz!Tok guru..

Tahukah anda semuaa..dato nik aziz..mmg suke main bola be4 zaman jepun lagik n lutut tokguru mmg injured and also..die naik kudaa..mase zaman kecik2 dulu..then jatuh..and tulang blakang pon injured..

He said..Lutut luke sbb bola..tulang belakang injured sbb kuda..kelakar..dengar die cter pagi smalam..lagi klakar!!hikhikkkkhikkk..

Opppsss..oh nak cter sal bolaaaa..
me sokong mane yekk..mmg tak sokong mane2..tak suke sangat pon..tapi sbb me duk pantai timur so,,sokong pantai timur laa..
cume tak bkenan..sal gomo..sal gocoh..sal tumbuk2..sal huru haraaa..kalau ade plawanan!!!
apepon..Malayisa tetap malaysia..Buat ape nak gaduh !!! kan kan kannnnnnnnn??

Korang sokong ape ???

Mama Rifqy Chicken Rice Shop!!haahhahaha

Nih adalah cter weekend mama..be4 tuh..me nak tutup muke dulu..sbb malu.hehehhe..ape daaa..seorang Mama,seorang wanitaa..mmg tak tahu buat nasi ayamm!! hahahhaa..saya la manusia itu! hikhikkkkkkkkkkkkk..malu kan??

Alkesahnya begini..me mmg tak pnh reti nak masak nasi ayam..da 2 kali me try buat..tapi dua2 tak menjadi..sian kan?? before dapat Iqy n after dapat Iqy..me buat..tak menjadi..Tak paham knapa,nasi yang me masak..tak MASAK!! tak pahammmmmmmmmm..macam2 da me try! still tak menjadi..Then pagi smalam..me cakap2 ngan husband,cakap nak buat nasi ayam...mule2 husband me mencebik je..sbb die tahu me tak pandai..haa..macam tuh skalik..nampak sangat la kan me mmg tak pandai buat nasik ayam..Thenn..me bertegas gak nak buat.die pon yakin la ngan me..

so,pagi smalam..g la beli barang2 nak masak..singgah umah umie mintak resepi jap!hikhk..ambik kooooooo..siap mintak resepi lagikk..malu kann?? i tak maluuuuuuuuuuuu..nak blajar kann??
balik umah..terus buat..sambil2 kemas dapur yang da beberapa hari tak masak..sambil kemas umah..sambil masak..sempoi je laa..tibai2 jeee..senang n simple..

Buat itu ini.....................last2 siap!!!!!!!!!!!!! and surprised !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

me BERJAYAA !! husband pon pUjii..haaaa.kan da berjaya!!!!!!!!!! hikhikkkkkkkk..sangat suke,okiesss!!!!

Jom layan Pic yang me paksa husband snap..wajib la kannnn??hehehhehehe





Thanx To Cik gayah!!

Me da dapatt !!!!!!!!!!!!

Dapat apeee???

Cik Gayah
da bank in duit!!

Apsal lak cik gayah nak bagi Mama duit? baik hatinyaaaa dieee!!
sebab me antara winners CONTEST bersama si kecil!!
Baru je me check mymaybank account..ade bertambah RM30 !!!sukeeee!!!

Yeay..Rezeki Iqy ..Thanx dear!!!

Cik Gayah Yang BEshhhhh!!!

Suke Bile di Tag !

Me memang suke..bile bace pesanan kat chatbox yang mengatakan bahawa MamaRifqy ini di tag oleh kawan2 untuk join mane2 contest n GA.memang suke..serius n IKlas..
ate die lambat lagik.

Tapi malangnyaaa..me akan ambik amse sket nak Join.kalau tengah bz,mmg asyik bertangguh.especially kalau duedate die lambat lagik. me akan cube kejar n buat contest or GA yang da nak luput tarikhnyaa..hehehhehe..And kadang2 termiss la pulak..sbb Lupe..sorry ya kawan2 yang mengTag saya!!

saya mmg suke apabila di tag.sebab tuh menandakan diri ini diingati oleh kwn2 blogger! kan kan??

And pada kawan2 yang tag saya..thanx yaa..free2 kang,me akan join!! skang duk bz sket..!!weekend je leh concentrate ngan Iqy..n ambik gambo2 Iqy..esp untuk Contest.Hikhikhikk./.me mmg suke..Mujur la en husband sanggup layann..kalau die xnk layan..me snap sendirikkk..heheheeehhe

Senang tak nak buat anak anda menanges??

Pelik Kan?? ad gak mama sengaja nak buat anak menanges.ade kee?hehehhe..me ade gak buat Iqy nanges.saje gurau2 ngan Iqy..kadang2 suke tengok die nanges.nanges yang ngada.Nanges yg mmg sengaja.Bukan nangesn sbb sakit!! adoii..Iqy Iqy.. Jom tengok..ape punca2 Iqy nanges..nih tak termasuk la nanges yang sakit2..nanges yang mmg die tengah sakit..

1. Iqy akan nanges..bile bangun tido..dan tengok Mama ngan baba xde sebelah die..sungguh2 nanges sampai la die nampak mama kat depan mata die

2. bile die duk dalam buai..nak tido..cthnye..baba die yang ulit die..Then bile die nampak je kelibat mama..macam me lalu kat buai die..mmg automatik die akan nanges..kesimpulannya..kalau nak bg die tdo..me mmg xleh lalu2 kat area buai die.mmg die akan nanges even kalau die mmg da nak lelap!! silap aribulan,baba Iqy akan marah me!! uwaa.Nih kesahnya kalau bab Iqy yg tdokan die la..kalau me yg tdokan die..xde mslh! nampak baba lalu pon..die xnangess..! kesimpulnnya..die mmg manja bangat ngan mama die nih haaaaaaaaaaaaaa!!kadang2 ssh nak buat keje..sbb slalu nak mama tdokan die!!

3. bile tengah main2..tetibe mama larik n die tak jumpe carik!! mmg nanges..biasenya.,bile mama buat keje,me akan letak die dalam walker..then die akan follow kmane sahaja mama g..kdg2 usik2 gak..me larik n sembunyi..nanges la dieee!heheeheheh

4. bile die tgh seronok makan..tetibe mknan da hhbs..or kite bhenti suap die..nanges gakk Iqy nih!!


ape lagik ekk?macam ade je lagik..letih nak senaraii..Iqy duk sibuk2 kat sebelah nih haaaa..duk panjat belakang mama!!Tak caya?? tengok gambar ini..me snap gune webcam laptop!!




Rifqy Kat OPis Mama+Baba

Me still kat Opiss at 7:50PM semalamg !! Rifqy pon ade.menemani mama die yang sangat2 bz! sian adik Iqy kann?? Baba yang g ambik Iqy kol6pm kat umah umie.Then,,tertinggal lak beg n phone kat umah. so bile sampai je kat opis,pintu opis da terkunci rapat!! baba Iqy punyerr la ketuk2 pintu kolej dengan kuat dengan harapan supaya kami2 dengar.. Malangnyaaa TIDAK!!

so,terpakse la incik suami drive n carik publicPhone..sian kan? da la Iqy tertido dalam kete!sian anak mama..!! then he call me!! terase bsalah sbb tak dengar kami dipanggil!!tapi mmg logik la tak dengar!! kan?? kan??

Nih aksi Iqy sementara tunggu mama balik! tunggu mama siapkan keje! sisa2 akhir before meeting kat shah alam!!



Keadaan bilik meeting!
Hancussss..habis bersepah!!heheeheehh






Muka-muka candid kawan2 yang seangkatan Bizi ngan aku !!

Macam yang me bagitahu be4 nih..me mmg sangat2 bz spanjang minggu nih.Sampai tak sempat naik atas kat mymeja.bilik kami. memang tak naik. Hanya berkampung dalam bilik meeting dari pagi sampai la hbs opis Hour.Buat keje dalam bilik nih je.senang. .Terlalu banyak bende yang nak disettlekan..huhuhu..

Jom..tengok gambar2 yang disnap oleh incik Husband..candid!
wajah2 kami yang bz..yang stress! yang pulun buat keje..



Nih la rupe ketua akademik kami..kak nani!
serius mukenyerr itu..tgh discuss ape ntahh!!
Sabtu pagi da nak fly ke shah alam..meeting senate!! adoi..menakutkan!!

sempat lagik..sengih..hehhehehe...

Nih yang paling workaholic!!
hehehhehehe..
Ibu yang tengah sarat!! semangat tetap ade!!
Bimbang je kami2 nih..takut tetibe nak bsalin..huhhu..
sorang lagik,,kak Oqy..pon sarat!!

~ bila la kami semua leh aman sket.eh cuti..adoiiii~ nampaknya dalam mimpi je laa..
bile settle sal nih..mai pulak citer jadual sesi OKT2010 yang akan bermula 8Nov ini!!
Malianaaaaaaaaaaaaaa..bile nak buat nihh!!adoiiii..fenin.Fenin!!



VoTE for Rifqy =)

ENTRY STICKY ..yaaa

Salam sume.

Kali nii..me try join Contest kat FB..
Papa n MAma..

Me pertandingkan Gambar Iqy yang ini =)


Jom VOTE for Iqy..sangat senang..
Just FOllow 2steps jee..

1. KLik LIKE pada papa n MAMA

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=138716476175949&id=1263144802&il=0#!/pages/PaPa-N-MaMa/118320104846794

2. Klik LIKE pada Gambar Iqy

http://www.facebook.com/pages/PaPa-N-MaMa/118320104846794?ref=mf#!/photo.php?pid=603723&o=all&op=1&view=all&s......ubj=118320104846794&aid=-1&id=100000157060688&oid=118320104846794

Anyway..thanx dear sume..

Contest nih..bermula 13/10 -13/11

Nape Jarang..ade gambar Ayah ngan anak ??

Biasenya..alwitz update gambar Iqy je..asyik2 Iqy..
kadang2 Iqy ngan mama.
And sangat jarang..gambar Baba ngan Iqy..

Me perasan..gambar ayah ngan anak..mmg sangat jarang me tengok kat mane2 blog.biase mestio bnyk letak gambar anak2 je kan..and kadang2 gambar anak2 ngan Mama merekaa..Mama yg alwitz suke gambar kan?? Nape yek..jarang letak gambar anak ngan ayah ?

adakah para bapa ini..malas n tak suke bergambar??
atau malas nak enterprem macam Para Mama yg suke gambar ??
atauu..
Mama yg lebih alert pasal baby ?
atauuu..
ape ?
ape ?
ape??




Noww..Jom tengok gambar Iqy ngan Baba !!!!





Sekali Lagi..TOP 10 !!

Alhamdulillah..sekali lagik..

Jangan muntah ye kawan2..duk bace cter gembire mamaRifqy nih..arini..pepagi lagi..da tgk result contest Ibu Batrisya..Iqy tersenarai dalam TOP 10 ! Hooyeahhh..

Baby Raya Baby Bergaya Contest by Ibu_Batrisya


Tahniah gak pada kawan2 mama yang lain..comey2 blakeeee tauuu...!

Nih me letak sume gambar TOP10 Boyz n Girl..tetibe rajin nak letakk!!

Boys Cathegory!!


Iqy NO 9 !! Gudluck!!



Girls Cathegory!!





Jom serang IBU BatrISYA..untuk tengok entry penuh!!!

Tetibe teringin nak makan Cornetto =)

After balik opis smalam..singgah 7e withdraw duit.Da 2 hari..duk pinjam duit kakyam n knani sbb tak sempat nak g ambik duity.sbb mmg taks empat nak kuar tghari.disebabkan bz yang teramat sangat. Macama rase adee..

Da la pressure ngan keje2..ditambah lak tensen n sedey ngan org2 yang tidak Paham KESTRESSAN insan2 yang bertungkus lumus menyiapkan keje yg sangat penting. bile da tensen..banyak keje sampai tak leh nak bernafas..bile datang lagik insan yang tambahkan lagi kesedihan..makin menyesak laa dada ini.makin sebak.mase Tuh laa..airmata mula mengalir laju..tanpa dipaksaaa..adoii..sabar je laaa..


after withdraw duit..terus beli Cornetto..i 4 me..i 4 myhusband..Makan dalam kete.sukee!! lame tak makan eskremm..Yummmmmy!!!






yummy..best..
Pic yg kurang menareks sbb snap gune nset saHajaaaaa!!

Me suke bile...

Me sangat2 suke .sangat2 teruja..bile jalan blog kawan2..and bile kawan2 cter sal nak Cashout Duit Nuffnang!! Sangat jelezzz ok! Dulu mase mule2 berblog..jelzz bile org duk cter sal be..Dapat Be..dapat Itu dapat inii.. Now bile me pon da rasa perasaan jelezz bile org cter anak cashOUT duit!!!!

Ye la kann..sape tak nak kann??huhhuuuuuuuuuuuuuuuuu..me slalu cakap ngan hubby..bile ntah duit nak banyak macam org lain..masing2 leh cashOut banyak2..ye la.blogger tegar kan?me nih blogger celap celup ajeeee.so habuannya tak seberapa laa.tapi so far so good..

Berangan nak CashOUT..ujung tahun..leh la kumpul kot..amin..InsyaALLAH..

Korang mesti seronok kan bile dapat duit FREE camni kan??Free kee? hasil usaha gakk.berbaloi baloi!!!

Thanx To Nuffnang And Kredit TO anje AKA mamaBalqis

Alhamdulillah..Rezeki lagik. Memang rezeki sungguh akhir2 ini.Alhamdulillah.. Malam tadi..macam biase.alwitz intai Nuffnang la..Myhusband yg selalu bukak gak nak tengok akaun nuffnang saya! alhamdulillah..Dapat lagik..Dapat BE lagik.
Kali nih from Dutch Lady!!
Aiyaaaaaaaaaaaaa...sangat gembireeeee ! nih BE yang ke6 sepanjang me berblogging dengan aktif..aktif kee? dua tiga menjak nih.sangat kurang aktif sbb mase terhad sbb me sangat bz.kat opis bz..kat umah pon same.sambung keje opis kat umaah..apakan dayaaa.,.ku hanya insan biase..huhuhu..kene settlekan banyak kejeee..huwaaaaaaaaaaaaaa...Tapi happy ngan BE inii..

Thanx To Nuffnang !! and special Thanx to ANJE !! Nak tau sbb ape ??
Mase me mule2 nak berblog dengan aktif..me mmg slalu bace tutorial sal nuffnag dalam blog anje ini. mmg slalu bace..tapi tak paham sangat! and yang membuatkan me NEKAD nak letak nuff dalam blog..bile me dapat COMMENT dr ANJE..die kate..NAPE TAK LETAK NUFFNANG..RUGI laaa TAK LETAKK..terus me terujaa nak letak.smakin semangat nak letak! serius..me try cr bukti comment anje itu..tapi lupe daa..kat entri mane..da lame da..mase me anjur 1st contest dulu!! tehn baru la me blajar2.nak letak itu ini.Thanx gak pada whiteMOMMY yg ajar me..Ibu batrisya banyak membantu gak..Nadia pon same..

My latest BE !!! sudah ade 6 BE..wahh..suke!!!


And..special Thanx to ANJE !! yang merupakan Pencetus semangat NUFFNANG saya!!!!!


"kakak aqis..Thanx you yaaa..
sbb aqis buat mama shayer shukerr..mama shayer hepi."

kata adik Iqy =)





Alhamdulillah..Rezeki berpihak pada kami =)

Alhamdulillah..

Sekali lagi rezeki berpihak pada Mama ngan Iqy..

1st of all,me nak ucapkan time kasih yang banyak2 sangat pada MYra..sbb bagi info sal keputusan CONTEST BERSAMA SIKECIL anjuran CIKGAYAH kiterr..

Me telah terpilih sebagai 2nd WINNER..Alhamdulillah =)
Thanx gak pada Cikgayah yang pilih me sbg pemenang..Rezeki mama ngan Iqy.
Dapat DUIT raya Iqy RM3o..Raya haji punyerr..hehehehehe..suke.suke..

Nka tengok gambar yang me pertandingkan??


Tahniah gak Pada winner yang lain..!!

Isu Hangat ..

Ni bukannya isu hangat di Malaysia.Hanya lah isu hangat kat PTPL nih..hehhehe..Everyyear opcoz la ankan ade annual dinner..and this year annual dinner jatuh pada 18Dis 2010 nih..akhir tahunnn..
Annual dinner yang menggabungkan all PTPL branches.Before nih buat kat hotel..kat KL..Macam before nih pernah buat kat OneWorld Hotel, Hotel ape ntah kat KLCC tuh, Paalace of the Golden Horses..Mane ntah lagik..lupe daaa..

But,this year..buat kat MSU..our university..menarek kahh? why tahun nih buat kat sini? why? sbb ape bukan kat hotel..mungkin ade yang istimewakahh ?? or sempena bangunan baru mSU ..me pon tak pnh sampai lagi kat bangunan baru MSU ni..nampak sangat la grand..sangat Chanteq!!
And tahun nih..lain dr yang lain..sbb kene attend 2 event..event ptg yang berkonsepkan garden rasenye..all white..after asar kot. And malam tuh..dinner bertemakan glamourous..yg kene pakai baju yang berkelip2..bermanik2..huhuhhu

baju bagaimanakah yang nak kene pakai ??hadoii..ponin.poninn..tahun lepas..tak g sbb tgh sarat pegnantkan Iqy.tahun nih..wajib la pegi..An d Iqy?? opcoz kene tinggal huhu..Tuh laa..sape suh Isteri n husband keje skalikkkk ?hikHikkkkhikkkk...da kene g dinner skali..tapi I liKEE!!!!!hehehehheehheheheeeeeeeeee..tapi Iqyyy ?? siannn......

da lari Topik daaaaaaaaaaa...


Jom letak manik cengginii..tapi tangan ini sangat la kayu!!
Tak kreatiff..

Nak senang..pakai baju cenggini..hahhahahaha

Atau cengginiiiiiiiiiiiiiiii...

Macam nak kawen daaaaaaaaaaaaaaa..hehehehehehee

yang paling tak sabar..nak TUngguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
sape kah artis tahun inii..
Macam tahun2 lepas..sepanjang me keje sini laaa..

1. Faizal tahir........yang ni me paling suke..n ingat..gamat satu dewannnnn..macam konsert!!
2. Camelia
3. Siti Nurhaliza..suke gak..
4. adibah Noor.
5. Anuar Zain






Macam Mane la leh langgar pam Minyakk!! ishh ishh

video


Adoiii..terkezut me tengok video nih..macamane la leh terlanggarrrrrrrrrr..punye la hebat die reverse kete dieeee..sungguh2..

kesiann..yang duk tengah isi minyak Tuh..tak bersalah ponn..kesiann..

Yang penting..kejadian ni berlaku kat pam minyak dekat umah Mak Sayaaaa!!!!!!

Oh TidAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!

Bape lame ekk?

Aritu..me duk cakap2 ngan husband dalam kete.sal budak kecik dan PAMPERS !!

Tetibe husbnad tanya..bile ek biasenye budak2 xpakai pampers lagik?
Me jawabb..sangat la Tak tahu..entah laa..ke 2tahun..ke 3 tahun..bape lame yekk??

Agak2 bape lame yekk..baby/kanak2 tak perlu lagik pakai pampers?? Jom la share ngan saya ini..walaupon anak br berusia 9bulan..tapi me rase nak tau.Sangat Ingin Tahu..

Bile agaknya..sikecik Ini tak perlu pakai Pampers lagik..bile ye Iqy ??


Saya suka Hati.suka hati

Tengah hari nih..suke gembire..sebab apee??

Tetibe bukak je FB,tengok2 gambar Iqy yang cumeii..baba Iqy yang edit..me sangat2 suke!sejuk ati tengok Iqy tersengih Gituu..suke sukeee!

terus buat Profile Pic my FB..hehehheheh..
Comel..Puji anak sendirik,ok!hehehehe..
Biar la ape org nak kate..anak i kann..ehhehhehee..
Mama die la nak puji..sape lagik kan?
sokong takkkkkkkkkkkkkkkkk???hehehhehehheee

Nih gambar Penuh Iqy ini =)


Apa yang mereka sedang buat??hehehhee

Dalam duk bizi menyiapkan segala bende untuk releasekan result student.. tetibeee..me kebosanan..bosan sbb duk ngadap bende yang sama je..

so..jom kite intai..ape yang dorang2 nih buat..bile berada dalam tahap kebosanan n tak mampu da nak ngadap keje yang sememangnya sentiasa mengejar kami..hiKhikkhikkk..macam biase la kann?hehehhe..apepon..keje kan..bile keje.mmg kene adapt la.kene trime..keje mane2 pon mmg banyak..so terpulang pada kite cara nak atasi nya macamane.pada yang baru n tak mampu nak adapt..mmg rase cam tensen..itu ini..macam2!!! kami da lali daaa..kami da biase daaaaa..so,usahaaaaa!!


Ibu hamil yang penat daa..
rehat2 jap ye kak oqy..jangan penin2..

haa..ni dieee...kusyuk tuhh..
blaja ape ntahhh..hehehhehehe..
knani ajar ape tuh,knaniii..hehehhehehe

~~~ nih adalah waktu kol 1pm..so ms untuk rehat n berintenet !!
me suke mase ini..leh kurangkan stresssss!!!!!!!!

p/s:: korang lak..kalau stress kat opis..ape yg korang buat??

Wajah Iqy yang suke Makan...

Weekend baru nih.me kan balik umah mak.so opcoz la bile balik je umah mak,automatik..mak akan masak..hehehhe..Time 4 relax n enjoy.hahahahhaa..so,tengahari mak masakkan sayur putih petola..sbb nak bagi makan kat Iqy..makan nasi penyek ngan ikan..letak kuah sayur..Yummy!!sangat best! n Opcoz berselera sangat la si kecik itu..

Semalam,,me masak Sayur putih sawi..best..hehhe..puji diri snediri..buat sbb nak bagi Iqy makan gak..hehehhe..sangat suke tengok die makan.berselera sungguh..asingkan dari kuah yang me buat untuk kami makan..
Iqy nih..kalau nak bagi makan..mmg lambat sket..sbb die akan main2.letak dalam walker senang sket.kalau x,,sangat la ssh nak suap die..mule2 ssh nak makan..lame2 senang..hulur je nganga mulut! nganga dan nganga! sampai la habissssss!!


Nih rupe nasik Iqy..yummyyy!!!!


Budak xcited kalau bab makan!!
Minum susu mmg sangat kurang disiang hari..
malammm?? Kuat menyusu !!huhuhuhuuuuuuuuuuuu...


Yeay..Hadiah hadiah!!

Hari nih..suke.gembire..

Sebab tengah duk sibuk2 buat keje yang mmg tak habis2 kat opis..

Tetibe husband datang bagi dua sampul hadiah..wahh..2 tuhhh!!

Upenyerr hadiah me da sampai..alhamdulillahh..


Hadiah dari LittleMamaDiary
Lucky draw..Thanx dear..
leh Buat sarung bantal Untuk Iqy nih..
emm..sarung bantal untuk Adik Iqy..amin..gegirl yaaaa..sbb Pinky!!hehehhehe..

Nih hadiah dari KakJUE.
Iqy winner Untuk Contest Senyuman sempena besday anak kakjue..
thanxx yaa..comel beg ni..

And da rasmi pon smalammmm..da gune..nak tau me letak ape???

Pampers Iqy..baJu Iqy =)
comel kan??

Citer sal hadiah..me akan cube pos hadiah yang tertunggak as soon as Possible.bz sangat skang.nak kar punye la ssh..da 1weeks tak leh nak kuar lunch makan kat luar..sangat tak sempat..sorry dear..
sory pada MamaSara, NANA ngan ANJE..da pos,,i will inform u,guys!!


Iqy anak OMputih ke..ke mak ayah die mmg omputih??

Ntahapapantah..tajuk entri kali nih.. saje nak tunjuk ngan korang sume.wajah Iqy yang sebenar..

actually..iqy nih mmg ade darah kacukan.kacukan Omputih..sbb Mama Ngan Baba Iqy nih mmg celup sket. So,anak? harus la ade cap omputih sket kan?? Tak cayaa??
Jom layann gambar Iqy dalam kete sbg Bukti Iqy nih..anak OMputih !!

Korang perasan tak..rambut Iqy perang..hehehehhe..kan kan kan?? nanti ade lak yg cakap aku dye rambut iqy nih..oopssss..sangat la tidakk!!

" saya kan omputih...." kate Iqy =)








hahahhhhhhhhhhhhhh..haaaaaaaaaaaaaaaa..

sume bOhong blake..
Nih hasil mama snap petang smalam..ngan kamera baba.
me pon tak paham..nape rambut Iqy jadi g2..huhuhu..jadi perang!