Menang lagih ! Alhamdulillah !!

ACtually me baru je Join GA NIH.
GA nih dianjurkan oleh http://norizsweethome.blogspot.com/

Im lucky !!
Im a winner 4 this GA ! Cayalahhh..
Thanx pada tuan PUTERI yang pilih auntie sbg winner tau!!

Serius ! Im happy!

balik je keje petang smalam..bukak blog ! Then dapat tahu..me menang!
Rezeki Oh Rezeki.
Alhamdulillah !

** me cukup kagum pada yang Join contest n GA secara berkala! always Join..Yang me nengok skang..NANA ngan CUTEmum !! mmg pengKONtest yang berJAYA ! kalau NANA nih..bile me bukak kat dashboard je..mesti nama NANA je muncul dengan contest atau GA baru yang disertainyaaa..bagusss laaa!!


12 comments:

  1. hahahahah
    tersedak2 tau ada orang sebut...kekekeke
    sebab apa jadi tegar?sebab dah banyak menang tu pasal jadi mcm kena rasuk tu hahahahahahah
    tahniah na

    ReplyDelete
  2. tahniah, wah sanagt lucky k...ape hadiahnya tu

    ReplyDelete
  3. bestnye..slalu menang..tp nak menang kena rajin2 masuk contest la kan..tp nana ngan cutemum mmg slalu ada di mana2 contest hehehe

    ReplyDelete
  4. kak ayu kalau boleh nak join semua contest cam nana tu...tapi apakan daya...huhu

    tahniah na...rezeki lagi..

    ReplyDelete
  5. tahniah ..
    mood kontes slalu kelaut skrg nih ....

    ReplyDelete
  6. tahniah naa..akk dh slow dh skang nk join contest..bz..apepn klu join contest jgn berharap sgt..just yakin je pada rezeki,..

    ReplyDelete