Yeay! Watermark free from...

Me rase ramai je yang request nak Kak syamila suh buat watermark!
Dah kak sya nih nak buat free..mst sume org nak! ye takk..

Korang nak gak ke? Mai jenguk sini

Actually..me nih mmg jenis yang mls nak letak watermark..ye la sbb kene masukkan gambar dulu dalam Photoscape kan?? ke ade cara yang lebih mudah ??hehhehe..Nak mudah aje mamarifqy nih!
Tapi..bile da orang nak desgn..kak sya nak bg..so,,me request la.
leh simpan opr gune..nanti kalau nak gune..leh gune!!
Tapi..me rase cam nak gune je watermark nih..hehehehehheee..

ANyway..thanx dear!!
ade 3 Design yang kak sya buat!!


************ sory kwn2..me tak tahu nape tak leh view..nanti me tunjuk balik ngan gambar skali yekk!! letak gambar dulu kot..terus letak watermark!! *******


8 comments:

  1. Naa..ummi xpat tgk la..dh refresh byk kali..xdpt gak

    ReplyDelete
  2. alamak...xnmpk pon gambar watermark tuh...huhu

    ReplyDelete
  3. ooo..naa dh ade watermark..akak pon tak leh tgk design tu..mesti cantik kan..

    ReplyDelete
  4. dah ada tapi tak pakia pun sebab malas nak tepek

    ReplyDelete