WatchOUT !! My New Contest Just around the Corner !!

Selamat pagi semua. Selamat Hari Jumaat. semalamt bercuti untuk semua Rakyat Terengganu,Kedah,kelantan etc !

Before this,me ade bgth yang me nak buat satu Contest bb sempena besday Iqy pada 15Januari n mybesday 17Januari ! Da lame nak announce..tapi belum berkesempatan lagih. Lagipon hutang GA belum langsai lagih.so tak best la..nak announce contest baru kan ??
Petang smalam..Hutang GA da langsai daaa !!
For MamaZharfan & MamaLieyna..leh counting the days laa..
hadiah bantal akan smpaiiii tak lama lagih !
alhamdullillah..akhirnya berjaya gak dipos.
Credit to incik Hubby !!

Me bukan nak announce skang sal Contest tuh..Just nak bagi Intro !!
Segala Terma dan Syarat ,me akan keluarkan pada Isnin nih !
Kali nih..4 da 1st time..Mycontest nih ade sponsor !!
Nak tahu..sape kah diorang ituu.. TUNGGUU !!
( ** Ade ke lagi yang nak jd sponsor contest mama Iqy yang kecik2 ini ??hehee..)

Here's..banner 4 The Contest!!



18 comments:

  1. wah...new contest...harus join nie...

    ReplyDelete
  2. tk sbr nk tgu contest na ni..wah2 dpt sponsor...tahniah2

    ReplyDelete
  3. wah contest!!
    akan diterjah heheheh

    ReplyDelete
  4. tak sabar nak tunggu kontest tu...

    ReplyDelete
  5. aiyokk..nk join lah nnt..hehe..hmm..kalau sudi terima, sy nk sponsor la satu hadiah..nk yg mcm mana ye?email sy nnt boleh?

    hafism83@yahoo.com

    bukan apa, kalau boleh biarla macthing kan..err..kalau jd sponsor, valid x utk join sama contest tu?

    ReplyDelete
  6. yg xde anak pn nk join jugak neh..ngeh2..

    ReplyDelete
  7. wee ade contest..insyaAllah klu berkesempatan will join :)

    ReplyDelete
  8. Jgn lupa war2 ek Mama...x sabar nih...

    ReplyDelete
  9. wah!dasat la sis!hihi...hbt2.hihi..ada sponsor tue..

    ReplyDelete
  10. wah macam seronok je,, nak tunggu la pe GA ni,,

    ReplyDelete
  11. wah bestnya naa wat contest mesti meletop punyer ni....nak join gak nanti

    ReplyDelete