Beli Formula MILK...dapat SUSU UHT !! bestt....

Hari selasa lepas, me ke maidin sbb nak beli barang2 dapur + susu rifqy.Me memang suke sangat2 jalan2 kat mane shopping complex ni..eh eh..maidin namenye shopping complex ke? almaklumla kat trg ni mane la ade shopping2 complex yang beso2..hahhahaa...Me ni mmg pengunjung setia GIANT.Now, nak jadi pengunjung maidin lak..hehehehhehehe...

Me pergi time after maghrib so parking mmg sangat senang.Tempat 1st skali tuju adalah bahagian susu. And ambik terus 4 Pack susu DUTCH LADY..and...tetibe nampak..
"eh eh..pamplet aleesya laaaa"  Terus excited !! and terus bukak..hubby cakap.."eh ambik la banyak2..me kompius..takkan nak ambik semua.Kesian kat org lain nak ambik kang !! hahahaa..pdahal..wajib la diorang akan refill balik kan?hehehheeh.....

OHH..sangat gelemer ALEESYA DAN IBU....

 Nih antara pamplet yang me ambik..ade lagik ni..heehehee

 Close up gambar kak ayu dan aleesya

 Kisah cilik diorang ! comel....BIjak Bijak !!

And..malam tadi sekali lagi kami ke MAIDIN.
Dengan alasan..nak redeem hadiah.
Rupenye bile beli dutch lady tuh..ade hadiah leh dapat. me tak perasan.
Mujur la opismate yang bagitahu and mujur jugak masih simpan receipt mydin tuh
Memang sangat2 tak rugi pegi balik mydin malam tadi.
Sebab dapat banyak SUSU UHT DUTCH LADY


Yezzzaa..bekalan susu UHT 4 pack !!
Means ade 16 kotak susu..Yeayy..Rifqy mmg sgt2 sukee susu ni
ALhamdulillah..Rezeki Rezekii
 
And..dapat jugak..2 bekas makann.
Sangat comel..sebab siap ade bahagian nak letak lauk lagii..
sesuai kalo nak bawak g PICNIK !



Lots OF LOVE..Tq Sebab JENGUK sini !


8 comments:

  1. baru jugak pergi mydin semlm beli susu dutch lady dapat jugak susu tu..

    ReplyDelete
  2. Pandai rifqy. Kakal xboleh minum nnt dia muak. Tah kenapa..

    ReplyDelete
  3. Wah...bestnye dpt free gift.:)

    ReplyDelete
  4. waah glamer aleeys n ibunya..^_^

    byk tu borong, arif suke chocolate punya~

    ReplyDelete
  5. indunya ngan rifqy ngan mamanya..
    dhiya x minum susu dutchlady tapi berminat nak dapat borang undian tu, sebab anak kawan ni minum susu tu, tapi borang lum jumpa cari..huhuh

    ReplyDelete
  6. aih, tak bleh jadik ni
    harus terjah pi cari gak..!
    kat mydin je ke?
    kat giant ada gak tak?

    ReplyDelete
  7. ala... kasi lah likha satu bekas tuuuu!!! mama iqy tkyh nk buat2 jadi bekal lah.. sebokk jer nk mbekal gi opes ! :D

    ReplyDelete