Steamboat @ Pulau Duyung, Terengganu

ARitu me, husband, adik ngan BFF, Nor makan kat steamboat Di Pulau Duyung, Terengganu. Happy sbb Norr nak blanje.Rezeki jangan ditolak..Musuh jangan dicarik.Nor blanje sb husband ajar Nor cara nak buat website.MUrah rezeki ko Nor sbb blanje kami2 yang mmg suke makan ni..Ni kali ke2 me makan steamboat kat pulau duyung ni.ARitu makan Free kat sini..sbb kwn husband yang blanje..Hhehe

Bahan2 utk disteamboatkan..haahhaa...
(Perosak bahasa ni...main tibai je buat ayat !)

Wahh...dah start sesi masak2 !
Jom Makannn.. !!

Tukang blanje + myAdik..
Tq Norr....Lenkali mai la lepak lagi kat umah ye..

Nasi goreng..Kenyang..membazirr sbb tak habis..Tak baik sungguh kan?

Hohooo..Nih anak bujang yang mmg tak leh duduk diam langsung..
Jenuh die duk main mangkuk tuh..Bising yang amat..sabo je laa...
Lantak la deq, asal jangan mengamuk sudah !!

Last Pose before balik..
Cepat2 nak balik sbb nak tengok Part2 Yusry dan Lisa..hehehe..
Bukan main pujuk husband...sbb die nak tengok bola.tapi demi isteri,,layan je laaaaaaa


** Memang la syok kan kalo makan sedap2 orang blanje..hehehe..Rezekii....sedap jugak steamboat kat sini.Murah pon murah...


Lots OF LOVE..Tq Sebab JENGUK sini !

5 comments:

  1. yum yum..love steamboat..cedap...

    ReplyDelete
  2. cedapppnyerrrrr makan percuma....lallalalalla


    nti kite pg tganu, bwk kita mkn sni yer.... iqy banjer tau !!!

    ReplyDelete
  3. suka stimbot yg ada bakar2 ni
    + kita ni mmg pencinta stimbot hehe

    ReplyDelete