Mari menghayati alam sekitar !

Jom kite tengok gambar indah..Gambar alam sekitar yang indah..Tapi terpaksa la tengok gambar poyo tuan rumah satu Family.Berposing..Tapi xde la nak tepek banyak sgt kat sini...hehhehehe....

 Me posing atas batu2..


Rifqy posing ngan baba lak atas batu2..
Atas ni agak bahaya..tak leh biar sangat budak2 main kat sini..
 

Alangkah indahh..ciptaan ALLAH

** Ala, weekend ni tak leh bawak iqy datang sini lagi, sbb babaiqy nak ke laut..mau memancing katenye..adoiiii....Me mmg paling TAK SUKA kalo die nak ke laut..Hati isteri mane la tak bimbang..Macam2 leh jadi kat laut tuh kan ?? Hurmm..insyaALLAH xde ape2 kot..
Dah hobi dieeee..turutkan aje laa..Rifqy teman Mmaa duk umah ye,sayang !


Lots OF LOVE..Tq Sebab JENGUK sini !

8 comments:

  1. Salam

    Lovely Dots berbesar hati menjemput anda untuk meMENANGi Where's Elmo a peek-a-boo book untuk si kecil kesayangan.

    Sila Layari pautan ini -> Lovely Dots March Giveaway untuk mengetahui syarat & langkah-langkah berkaitan.


    Terima kasih.

    ReplyDelete
  2. Cantik ler dear..
    Cantik sgt2..
    Tenang je kn dpt duk situ.. ;)

    ReplyDelete
  3. suke dok tepi pantai
    tenang jek....
    apa lagi kalu tgk sunset :)
    maha suci Allah, sangat mendamaikan...

    ReplyDelete
  4. wahhh akak..berposingan nampak ..siap tepi pantai..layan blues ;p

    ReplyDelete
  5. bestnya dok kat negeri ade pntai bersih2..
    aku jenuh la pikir nak gi pntai kat selangor nih..
    owh yer...
    mmg betul bab mancing ni..
    sesekali takper
    klu selalu
    laut dan hutan ni org tua ckp jgn sembarangan..

    ReplyDelete
  6. bestnya kalu gie pantai selalu...

    ReplyDelete