Jatuh Chenta - Terukir di bintang

Lirik Lagu Terukir Di Bintang – Yuna
Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan… kamu…

Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu

Terukir Di bintang ! Lagu famous YUNA.Actually, me mmg bukan peminat Yuna. Walaupon Yuna sangat berbakat and ade ramai peminat disebabkan oleh lagu dan dirinya yang unik...Tapi tetap x menarik perhatian me. But, Now because of Yusri dan Lisa, me jadi sangat2 suke lagu Yuna TERukir di bintang. Seriussss...Sangat sukeeeeee..Lagu yang sangat suweet ! Sangat sesuai insan2 yang sedang berkasih sayang..Amboiii..Kuat bebenor pengaruh Yusri dan Lisa..

** Korang suke tak lagu ni ? Ratu Contest ni pon suke lagu nih kan? hehhehe...


Lots OF LOVE..Tq Sebab JENGUK sini !

6 comments:

  1. mama x minat sangat lagu yuna sebab macam sempoi sangat, x puitis senikatanya,melodinya pun kurang sikit,..tp tahniah yuna sebab kekal ngan penampilan unik..

    ReplyDelete
  2. lirik simple tapi muzik unik dan sedap di dengar..

    ReplyDelete
  3. love lots this song...simple & sweet

    ReplyDelete
  4. love lots this song...simple & sweet

    ReplyDelete