Presenting...Baby UmieAkif

Actually Sue, UmiAKiff dah bersalin lama dah.maybe dah masuk 2@3 minggu kot.Tapi me baru sempat gi melawat weekend baru ni.Sory ye sue..Rifqy la yang paling excited bile cakap nak g jalan umah bb.Sampai xjadi nak tido dalam kete.Padahal muke mmg dah ngantuk.Tapi bile sebut BABY, terus bangun balik.

Mase me sampai umah sue, baby Nur Safiyya Irdina sedang tido dengan nyenyaknye..Memang tak bangun sampai ke sudah ! Syok sangat la die tido.Almaklum laa, umi nye cakap, baby irdina ni berjaga malam2.hohoo...sabar ye umie..

 Alahaii...sedap nye die tdo.
Bambam sungguh die ni..Bulat !


 Budak yang memang sentiasa minat sangat dengan baby.
Pantang tengok baby, mulut mmg sangat bising.
Asyik nak pegang pp baby !
oooopssss...awek ni tauu !! Awek Irdina

 Tiru gaya bb Irdina ke rifqy ?


Alahaii..suweet kamooo ni.
"mama, Iqy nak baby jugak ! ! ! "


Lots OF LOVE..Tq Sebab JENGUK sini !

9 comments:

  1. wahh..dah g melawat baby Sue..aritu duk bertunggu2 laa ngan umie Su ni, siapa akan bersalin dulu..hehe..due nk dekat2 sama katakan..
    Iqy nak adik????

    ReplyDelete
  2. wahh..dah g melawat baby Sue..aritu duk bertunggu2 laa ngan umie Su ni, siapa akan bersalin dulu..hehe..due nk dekat2 sama katakan..
    Iqy nak adik????

    ReplyDelete
  3. ni anak 2nd die ek? yg 1st akiff tu kn?

    ReplyDelete
  4. mama kene bg baby kat iqy cepat cepat la gini.. hehehe

    ReplyDelete
  5. iqy dah xsbar nk adik tu :))

    ReplyDelete
  6. mesti teruja iqy jumpa bb kan..bb mmg comel~ ^_^

    ReplyDelete
  7. haha...cepat mama iqy bagi baby kat iqy...:)

    ReplyDelete
  8. Hehe tu dah ada tanda Iqy dah betul2 ready nak adik hehehe :)

    ReplyDelete
  9. comelnyer baby..

    haaaa..naa.. rifqy request adik.tu..aper lagi?? hehe

    ReplyDelete