Cute Baby 2011 by MamaRifqy !

Salam semua.

Secara rasminya..MamaRifqy akan announce MYnewContest !!

Sempena NewYear,MamaRifqy besdaY and Rifqy Besday!
ALL 3 IN one !!

Terma Dan Syarat..and 4 More Detail..CLIck HERE
Due Date : 25Januari 2011

GUdluck Pada SEmua !
JOM support MamaRifqy !!!!

13 comments:

  1. wah best2 ada contest nak join gak, tapi umur anak kita still valid lagik

    ReplyDelete
  2. wah ada contest! harus join hehe

    ReplyDelete
  3. umur sampai 4 kan..farisyah tahun depan dah 5 boleh join ke???

    ReplyDelete
  4. salam,noriz join...harap ada rezeki...

    ReplyDelete
  5. Salam Mommy,
    Nak invite Mommy untuk join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
    Thanks ya.
    mykedaibaby.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. kita nak join tau, tapi malam karang kot...
    tahniah naa menang GA, TQ pasal top 10 tu k
    http://hezrina1983.blogspot.com/2011/01/pemenang-slogan-terbaik.html

    ReplyDelete
  7. nk join, tQ jemput. hehe :)
    esok submit ye..

    ReplyDelete
  8. salam saya pon ade join gak tapi tak komen kat blog nih sekali
    saya tinggal entry kat blog lagi satu jer
    so gambo anak saya tertinggal kot

    http://dzazue8180.blogspot.com/2011/01/cute-baby-2011-by-mamarifqy.html

    ReplyDelete