Mama Sara In da house !! Tak Percaya ??

Mesti korang pelik kan ? lame da tak nampak blogger yang ade anak Yang sgt Chomei.Cute..kalau Join mane2 contest..mesti name budak kecik comel montel itu pasti akan terselit skalik.KOMPOM !! sbb budak kecik nih sangat Comey,k. Sape lagi kalau bukan ANak kecik KakDa aka MAMAsara!Mesti ramai blogger tertanya tanya mane kakda @ Mamasara nih menghilang. Me pon da lame sangat da tak nengok kak daa..Tapi aritu Jumpe kakda. OOpppssss..mamaRifqy jumoe ngan Mama Sara? iyekahh? Tak percaya kee? Jangan Tak caya..Percayalahh..kalau tak Caya..

Jom layan Gambar2 di bawah.

haaa..Nih die saraa..
Ala,..mesti korang pk..ala setakat gambar..boleh cilok kat FB kakda nih.
or ambik kat blog MamaSara.kan kan kan??

Nih BUkti kami Bersama.
Rifqy With the Gojes SARA




Haaa..see..Iqy ngan Kakak Sara
Chanteq sungguh kakak sara nih tau..berkenan Iqy tauu.
apakan daya..iqy nih adik kakak sara!hehehhhe
Mmg terkedu tengok sara nih..sbb sgt2 chnateq tauu!
badan die..punye la gebu.putih melepak!!

Oopppsss..caya tak..me jumpe ngan mamaSara.heheee
Jangan tertipu ya..nih gambar mase raya baru nih.Mamasara singgah braya kat trg!
Nih 1st time jumpe MamaSara! LIVE !!!sukee.Teruja!!

http://miszmaliana.blogspot.com/2010/09/oopssmamasara-in-da-house.html

Update mengenai MamaSara.2,3 hari lepas me ade msg mamaSara. sbb lame sgt tak nampak die.ANd nak tanya kakda nih sihat ke idop.Die kan pegnent!
Now da masuk 3bulan. Due pada akhir Jun2011. Hopefully sume ok.
Mamasara skang nih..alahan..tapi da beransur pulih da.semakin ok!
Alhamdulillah..Blog Mamasara ditutup buat sementara sbb da lame tak berupdate.So ditutup buat sementara waktu.. Tunggu la nanti MamaSara update!
tak sabar nak nengok 2nd Baby KAKdaa! mesti cun gak!!



17 comments:

  1. mmg comel..macam mama dia jugak kan :)

    ReplyDelete
  2. yela die still alah kn..smoga cpt baik..sure adiknye secomel sara gk

    ReplyDelete
  3. cam adik beradik la budak comel berdua tu

    ReplyDelete
  4. memang tomei sara tu..s.eronok kan bila jumpa geng blogger..

    ReplyDelete
  5. Memang comellah baby Sara ni...tpkan...baby Rifqy pun comel juga...kira dua2 comellah...nama pun baby kan...hehhehe

    ReplyDelete
  6. patut la dah lama MamaSara menyepi...cam adik beradik pulak Sara&Rifqy

    ReplyDelete
  7. mmg cun sara ni. dress dia pakai pun cantik :)

    ReplyDelete
  8. WAH JUMPA KAK DA EK, LAMA TAK dengar citer...rindu kat sara yang tomey tu, kalo ada contest sure sara yang pulun...biler nak beraksi balik ni

    ReplyDelete
  9. mama nye pun santekk..mn tupah kuah kalau x kenasi..kan iqy!!?? hehe

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah kak da sehat..
    bestnye dpt jumpe si sara yg gebus tu, hehe....
    eksaited iqy jumpe kak sara ek.. :P

    ReplyDelete
  11. comelllnya sara tu..geram tengok mata ngan pipi dia..
    bestnyer dengar org preggy nih..sangat ler teringin

    ReplyDelete
  12. sangat comel...macam anak matsalleh...gebu..leh ganti adik mia sara berlakon nih

    ReplyDelete
  13. sara sangat2 comei kan tu selalu menang contest

    ReplyDelete
  14. eeeh mmg putih gebu toll kak sara nie ek=)sampaikan peluk cium mummy ke dia n iqy

    ReplyDelete