up kan TRapic gune cara kotor?? ape daa punye olang!!

Me da pernah dengar yang ade yang boleh BW gune software!
means die tak datang pon blog kite..tapi tingalkan nota/jejak kat shoutboxxx!!
kannn da tertipuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

Me rase ade je org buat gitu kat myblog! sbb me perasan gak!
malam tadi Bw kat blog FIZAH, ade cakap sal ISU PANAS nih.

Ape pendapat korang sal isu nih.
BW gune software!
Kite berblog,untuk tambah kan kenalan..so biarla betol2 iklasss,kan??
Buat ape nak tipu2!kene software bagai!!
Ntah laaa..setiap org punyee pendapat masing2 kot!!
PenDEKAR berKUDA pon ade buat entry sal PENIPU BW nih!

************* anda jangan sampai tertipuuuuuuuu tauuuu !!!************

9 comments:

  1. pernah gak tengok software tu...ape kes ni tipu2 tapi tak datang sebenarnya...datang sni secara real live untuk klik2 heartbeat

    ReplyDelete
  2. eee.. teruknye.. kite teruk² BW.. dorg senang² je kan... xpe... cara mcm ni biasenye xkan lama... klu org dh tahu... org pun dh malas nk g blog "die" lagi..

    ReplyDelete
  3. sebab tu eily suka tulis komen kat entry yg eily BW..sebab kita datang blog tu ngan ikhlas..kalau tinggal kat shoutbox kalau ada penting2 jer..

    ReplyDelete
  4. mcmne die boleh komen kt shoutbox kite sedangkan die tak datang pon...? ada gak ke sistem mcmtu??? jahat punye olang... mcmtu pun ada ker??? mcmne kite nak tau ek org yg dtg tu sistem ke atau btul2 org?

    ReplyDelete
  5. mcm mana rupenya?? daku masih tak tauuuu...hukhuk

    ReplyDelete
  6. ooo..ye ker cam tu..kiranya cam halimunan la yer..hikhik..tp dorg leh ker tgh n3 kita cam tu yer..??x paham la...

    ReplyDelete
  7. sanggup menipu semata2 nak up traffic--mcm2 hal lah kan--tak tau dosa pahal sbb nak kejar duit nuff --me memang anti those yg cheating cara gini

    ReplyDelete
  8. ifa tau dah nie..ada je ramai nie...sbb die tgk kte aktif kan..so die set la nie..isk2..tak baek kan..huu..pnt je kte bw manual ke blog dorg nie..

    ReplyDelete
  9. truk tul saper yg buat gtu..isk2

    ReplyDelete