Iqy nak baby ke,Cayang ??

AMboi tajuK!! bukan main lagih. Tak sabar2 nak adik kee ??hahahhaaa..saje jee..buat2 gempak..ntahapapntahh!!!ke ade yang ingat MamaRifqy pegnen??ahakssss...NO Laaaaa!!

Lately..ramai kawan terdekat dapat bb baru . Termasukla adik iparku Ghah!
Baby tahun baru.tak la lahir 1/1 tapi 6januari.
Kawan Opis pon pon ade yang dapat bb baru.Exopismate pon same. Sume pakat2 dapat bb. Seronok kan? teringat lak zaman2 me lahirkan Rifqy stahun yang lalu.

Ok.me Mulakan..dengan baby Kakjue. Myopismate.
Kakjue nih amat la gembire..sebab nih hasil pegnen beliau yang ke3 kot!
Yang lain..sume gugur.kesian kan..
Yang be4 nih..anaknya meninggal after lahir..8bulan. Hanya sempat tengok mase lahir je kejap,pastu meninggal.SubhanaALLAH . Me tumpang happy sebab ALLAH menganugerahkan cahaya mata yang ensem untuk beliau dan suami.

Baby Imaan Khairulloh..Ensem n sihat !!

Yang berikutnya..Bb kepada kwn ku jugaaa..AINA !
Kwn Sue ngan hasrul Jugaaaa

Baby Muhammad ilham syakir bin mohd ikhfan
Sory Aina,tak sempat lagik nak g lawat bb !!Kawan Iqy nihh!!

Seterusnyaa..pResenting..bb kawan Opis.
kawan seangkatan ngan me..Kak Ogy! nama bb FAEEZ RIqQin!!!

oloooolooooo..Tomei Tomei..
tak sempat gak nak g tengok anak kak ogy!!ensemmm faeezzz!!

And..anak kak yamm!! Opismate gak!!!!!
alahaii..yang ni je BUNGA !! Chanteq!!
Nama NURIN ISLAH Hanan !!berkenan i tauuu..sbb gegirl!!
kakyamm..bagi tips sket camne nak dpt gegirl !!
Anak kakyam selang bungee!! da 4 orang..die ade tipss baik punyee.

Adik Islah..!! nanti kawan ngan Iqy yaa..sbb akan sekolahh sama kang!!hehe

And last..last stakat ini laaaa..bb adik Iparkuu!
Najihah..selamat lahirkan bb boys jugak! ramai sungguh yang boy.
nama mmg tak tau lagik.tunggu je laaaa..ape nama kawan Iqy nih.

Alahaii..adik Iqy!! nak sayang adik keee?
Tuh abie yang pegang tangan die..bahaya budak nih!!

Iqy posing ngan bb!!
Sombong la adik iqy nih..tak nengok pon bb!!!
iqy nak adik yee..tunggu la yekk!! Iqy kecik lagih..Tunggu beshar sket!


** me mmg teruja bile nengok bb!! tapi bile pk mase nak deliver..adoiiii..takut!!
and lagi terujaaa..bile tengok bb girl! hadussss!!

10 comments:

  1. haha sama la kite..nampak bb gurl geram..tgk baju pun d geram da keh keh keh..tp nak tggu pindah dkt ngan mak/MIL baru nak tmbh.penat kalau family duk jauh2 tk sggp wooo

    ReplyDelete
  2. kita teruja tengok baby boy...
    tapikan nama hanan tu kita suker sangat tau...ada dalam list tuh..
    list ajer ader, babynyer xder ag..huhu

    ReplyDelete
  3. cik jue pulak menanti dan terus menanti...baby boy..

    ReplyDelete
  4. ohw bukan iqy saje nak baby. si aunty ni pun dah tak sabar.. ingtkan impian tercapai bulan 8 ni tp tak de rezeki pula..

    ReplyDelete
  5. oooh suke jugak layan mata dgn pic bby yg comei ni..geram..n teruja nak bb juge..hehe..

    iQy..sabar eh, tggu besar sket..hehe..

    ReplyDelete
  6. confirm iqy nak adeq tu naa, ape lagi leh la bagi iqy kawan kat rumah...sweet je iqy ni rasa nak cium2 je

    ReplyDelete
  7. smela kite na... teruja bile tgk bb especially bb gurl.. terasa nk pregnant lg je.. tp bile pk sakit tu yg nnti dulu lah.. iQy da pandai minta adik ker??? hehehe

    ReplyDelete
  8. best bila tgk bb..and best kalo dpt pegang next bb sendiri:)

    ReplyDelete
  9. wah..best kan sis tgk bb nie..hihi
    ifa suka tgk gak..hihi

    ReplyDelete