Last Update ! Before CLOSED!! esok duedate tauuuu!!




Salam semua. Ini adalah Latest Update Contest Mama Rifqy.
Hari nih da 24hb!! Means esok MY contest akan CLOSE !!
Ade lagi ke yang nak jOin..atau tak sempat join..masih berkesempatan lagih.
Kat sini Me akan keluarkan senarai peserta untuk tatapan semua..

Yang nih adalah yang last!! kalau ade lagi yang join after this entry,,me akan just update balik senarai nih laaa...ok..paham kan??
Me mmg da tak sabar nak announce!!

Sorry ya..pada yang da check,kene check lagi skalik!sbb gambo arituu me tak leh nak update!ade problem sket.hhehehhehee..so..2 kali keje yang samaaa..adusss !!




Yang xde lagi n tak Join lagih..masih sempat tauuu!! Jangan bimbang!!
ESok last DATE tauuuuuu!!


alang2..korang da terjah sini..Mai sini..ape kate..support MAMARifqy!
Vote Anak MAMArifqy
kat sini
http://www.facebook.com/DnialiciousCH#!/photo.php?fbid=1768371817934&set=a.1768085050765.100961.1498375997
** Thanxx a lot pada yang sudah VOTE !!

5 comments:

  1. huhu..ramainyer budakkk...:)

    ReplyDelete
  2. cam mane i bole terlepas kontest nie?? mmg xperasan la...hrmmm

    ReplyDelete
  3. gambar danish ada lah... hehehe

    ReplyDelete
  4. wah!!!ramai btol join...
    tahniah sis!

    ReplyDelete
  5. mak ai ramainya mesti pening nak pilih ni, kita yang sikit pun tak larat nak pilih...semua juri yang pilih

    ReplyDelete