Tabung Duit versi Lipstick!! Thanxx u Eily aka Bionic women!


Arituh kat ENTRY me ade cakap yang Eily ade hadiahkan sesuatu untuk MamaRifqy.Yang sekali ngan buku MAMA saya LAPAr tuh..Eily nih pos skali nagn hadiah untuk contest! baik kan Eily nih.Sape yang nak eily jadi sponsor contest? Jom serbu eily.
Jom Pujuk Eily!she's very Good!!

haa..ni kotak yang eily kirim!
kotak sabun Biozip! ade sabunkah! Ohh NOOOOOOOO!!
gurau je eily..jangan marah ye,cayang!!

Dalam Kotak yang me terima dari Eily nih..die ade selitkan dua hadiah untuk Me. Satu hadiah yang me early bird untuk contest Pecah Tabung dulu. nak tauu ape hadiahnyee? me sgt2 suke.Sebab me mmg suke menabung! dulu kan me ade cter yang umah me kene pecah masuk pencuri and all duit rifqy yang dalam tabung sume hilang!!kene ambik! Now,,tabung da terisi balik daa..and Now me da ade 2 tabung..Eily bagi tabung! Tabung yang changteq tauuu..Lipstik! tabung Lipstick!!


Haaaa..kan Cute nih! mmg lawa habis laaaa!!
Me mmg sgt2 suke tauuu!

And..hadiah saje2..Eily bagi me bag! beg yang boleh letak pampers Rifqy!hehehheehehe..Comel!
Thanxx la darling.Buat susah2 je tauuuu!



Oooopssss..mane hadiah yang eily kirim!
Bak kate baba Rifqy..tak surprise la kalau bgth awal?
Simpan duluuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!
Ok.Me simpan ye!!

6 comments:

  1. very2 lucky ;)..rifqy mmg rezki....

    ReplyDelete
  2. Alolo, comel je tabung diaaa :D heee

    ReplyDelete
  3. Camner kalau buka2 kotak tu penuh ngan sabun biozip..hehe
    (kotak mintak kat kedai runcit)
    kira beg tu hadiah besday ler kan? hehe....
    oklah kalau nak suka...me pun suker..heh

    ReplyDelete
  4. wah..comel btol tabung tue sis!
    seksi u...hihi
    btw..nice beg nie..
    tahniah sis!

    ReplyDelete