kAMI berehat di TTI..anda pernah Pergi ke TTI ??

Hari sabtu,Me ngan Rifqy ngan mybFF ikut si Suami ke TTI untuk sesi photog ourdoor pijah.da lame sgt tertangguh.sbb cuaca yang sgt2 tak elok. Asyik Hujan je.
Macam biase..Kami si isteri WAJIB akan ikut.saje bawak anak masing2 kuar.
hehehe..Kami mmg suke ikut!hehehehe..padahal bukan dapat pe pon..dapat penat ade le!
Duk dukung Rifqy nih haaa..Anak myBFF,sue..mmg da beshar! da lej jalan n berlari!
Si Rifqy nih jugak la..yang duk kene dukung.Mahu patah pinggang. Bile penat2 sgt,me letak je die..pastu pimpin die jalan.Mmg huyung Hayang la die jalan..heheeheheh..
Apepon enjoy gak..walaupon penat!!

TTI..Taman Tamadun Islam.Korang pernah datang sini tak? kalau kat sini Ramai gak la pasangan wedding ambik gambar outdoor kat sini. Sebab pemandangan yang menarik.
Memang menarik.Seyes. Kalau tak caya,Jom datang sini. Jumpe MAMARifqy!!heeheeheheheh
Me mmg jarang g TTI nih,mmg sgt2 jarang.hanya akan pegi bile hubby buat outdoor kat sini sahaja!heehee..baru 2 kali buat kat sini..Means me baru g sini..tak sampai 4kali.sebab pernah g skali mase be4 kawen dulu.g ngan housemate dulu.

Props pada hari inii.. payung ! Yuhuuu..akhirnye TERBELI gak payung ini!

Alahai Iqy..senyum ajeeee!





Aksi Rifqy kat TTI.
Sungguh Aktif ! Adussss..penat!!


15 comments:

  1. berapa RM akak beli patung tu? nk beli gak la.. nk cari prop nih.. heheheh

    ReplyDelete
  2. poloh2 iqy!! iqy dah boleh jln ek naa?

    ReplyDelete
  3. ala rambut dia...tu bunga apa bergantung kat baju tu??kurang le macho cam tu hehe..sonot die ye

    ReplyDelete
  4. payung tu byk nmpk org beli..cantik..tp klu dh lama2 jadi buruk..hahaha..

    sporting jgk iqy..na..TTI ni kt mana?

    ReplyDelete
  5. suke jugak pegi TTI cuma lately, bz sket pahtu dengan asyik mendung je..heheh...

    ReplyDelete
  6. suke jugak pegi TTI cuma lately, bz sket pahtu dengan asyik mendung je..heheh...

    ReplyDelete
  7. tomeynya iqy :) payung pun kiut hehhe
    me dh click ur HB :)

    ReplyDelete
  8. of coz lah mesti penat kalau bawak budak kecik photoshoot na...tapi kalau nak amik gambar2 candid, memang sesuai bawak budak, suruh dia lari sana sini...hehe

    ReplyDelete
  9. cantik2 gambar rifQy.. lebatnye rambut die.. jeles me.. rambut danish ckit je.. hehhe

    ReplyDelete
  10. wah..berpeluh2 c iqy nie...aktif2..hihi

    ReplyDelete
  11. wah bestnya foto shoot, comey iqy kita pun ada payung tu beli kat pasar shah alam

    ReplyDelete
  12. ooooo br akk tau TTI tu ape..hehe

    ReplyDelete
  13. re : kak tq tq.. nti klu ade g mydin ke boleh la sy cari...

    ReplyDelete