Duk belek2 blog..Tengok NANA menang..Tengok Cute MUm menang..MZ pon Lucky..tetibe..tengok2..me pon ade LUCKY gak!!

Semalam me duk belek2 blog.tengok blog kawan2..Tumpang gembire bile kawan2 update sal kemenangan mereka dalam dunia contest nih. Me sungguh2 kagum ngan mereka yang rajin bercontest! me mmg tak sempat laaa..Macam MZ, NANA ngan CUTemum!! memang pengContest yang tegar..eh bukan pengcontest..PEngJOIN contest yang TEGAR! kagummmmm!! And banyak yang dorang menang smalam..Then belek punye belek..Ade bende yang buat me happy!!

Hoooray !! Me LUcky gak smalamm!! walaupon xlah sebanyak dorang2 tuhh..hehheheehh..me antara winner Slogan terbaik !! Oleh Hezrina!!! Sungguh hepi..Kemenangan double nih!!

1. Tersenarai dalam 6 slogan terbaik!!! dapat TOPup 10hinggit..waaaaa..bertambah kredit!!hehehe..Tahniah gak pada NANA !! nana lagih..bagus la nana nih!! Rezeki banyakk wooo!! Damia pon makin bertuah sekarang! gudJob Dear!!

2. Then..terpilih..3 slogan terbaik!! yahoooooooo..menang Tudung!! Yeay!! sukeee!!!

Full result : http://hezrina1983.blogspot.com/2011/01/pemenang-slogan-terbaik.html

And..Million thanxx pada hezrinaaa!!
Me sgt2 sukee tauuuu!!!


17 comments:

  1. tahniah..ada rezeki menang utk thn br...mmg diorang tu slalu bertuah...update entry kemenangan saje..bgs2 pembakar semangat kn

    ReplyDelete
  2. congrats dear! murah rezeki awal awal tahun ni yer :-)

    ReplyDelete
  3. adeyh, bila la turn kami pulak ni, huhu!dah 2bulan tak menang pape ni huhu! :(

    ReplyDelete
  4. tahniah.. ada rezeki tue..slogan terbaik pulak tue.. me bab slogan memang fail.. tak der idea nak buat..

    ReplyDelete
  5. tahniah yea mama iqy..
    me ni x bertuah selalunya..hahaha

    ReplyDelete
  6. congrats dik..
    huauha..
    rezeki tu..
    lain kali..
    ade mas ko pulun join
    akak pun tgh jeles dgn kak nanan ko tu..
    nak riki jugak join contest mcm dia..
    lalalalla..

    ReplyDelete
  7. wah!rezeki tahun baru!tahniah sis!

    ReplyDelete
  8. congrate!

    waaah lucky sajee..! usaha tangga jaya!

    ReplyDelete
  9. heheh adoi NA ni
    segan seh
    dok mention2 nama kita kat sini hehe
    sengeh2 je baca...
    alhamdulillah.tahun baru ni banyak menang rezeki kan....
    tunggu esok ek kita wat GA

    ReplyDelete
  10. congrates na... congrates rifqy

    ReplyDelete
  11. yup deme memang murah rezeki kan...kita ni jarang2 menang, tapi kalo sekali menang dah suka sangat2

    ReplyDelete
  12. congrate mamarifqy..belakangan ni mamarifqy sangat bertuah..ada bakat nk jd mamazharfan nih..ngeh2..n one more thing ur son mmg gila comei!

    Lagi satu..baca entry ni ek..

    http://imaan09.blogspot.com/2010/12/mamarifqy-nur-and-lynd.html

    ReplyDelete
  13. tq wat entry jagan lupa taw antar alamat n num akaun atau num fon nak masuk rm10 itu...

    tudung tuh tgk mama iqypun suka pakai=)

    ReplyDelete